Dua Lipa: Ποζάρει για την γαλλική Vogue υιοθετώντας το πιο ανατρεπτικό και απόκοσμο beauty look

Η Dua Lipa βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της ενώ περνά και μία από τις πιο ευτυχισμένες, σε προσωπικό επίπεδο, περιόδους της ζωής της. Το φετινό καλοκαίρι επισκέφτηκε δύο φορές την Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένος της Romain Gavras και παράλληλα βρίσκει χρόνο να ποζάρει για το εξώφυλλο της Γαλλικής Vogue. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue France (@voguefrance)

Και θα σταθώ στο τελευταίο μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει τελευταία. Με την star να υιοθετεί ανατρεπτικά και σχεδόν απόκοσμα beauty looks και μάλιστα στο πιο σημαντικό τεύχος που είναι εκείνο του Σεπτεμβρίου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Με bleched eyebrows που της χαρίζουν μια άκρως γοητευτική όψη και με το απόλυτο nude make up look είναι άλλος άνθρωπος. O celebrity hairstylist Paul Hanlon δημιούργησε ένα sleek low bun αφήνοντας το “γυμνό” πρόσωπο της απόλυτα εκτεθειμένο ενώ η make up artist Lisa Eldridge τόνισε μόνο τα τέλεια χείλη της με μια ματ, ουδέτερη απόχρωση. Πηγή έμπνευσης και για τους δύο στάθηκαν οι δημιουργίες του Maison Alaia που φορά η Lipa στο editorial  ενώ ο φωτογράφος Mert Alas έκανε και πάλι το θαύμα του. 

Read More

And More