Eau de Fenty! Το πρώτο άρωμα Fenty έρχεται πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε!

Οι συνεργάτες της Rihanna ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να ανέβει στη σκηνή αν δεν βάλει πρώτα στο σώμα της γενναίες δόσεις αρώματος. Ήταν, λοιπόν, θέμα χρόνου να δημιουργήσει εκείνο το άρωμα που θα έφερε την δική της υπογραφή. Τα πρώτα νέα για το πρώτο Fenty άρωμα έφτασαν στα αυτιά μας μερικές μέρες πριν και σε μερικές μέρες από τώρα το άρωμα θα βγει στην αγορά. 

Λέγεται Eau de Fenty, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου, θα κοστίζει 120 δολάρια και φυσικά πρόκειται για ένα unisex άρωμα το οποίο μπορεί να φοριέται από όλους!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Η ίδια μίλησε στην αμερικάνικη Vogue για το νέο της άρωμα και, μεταξύ άλλων, είπε πως σημαντικό ρόλο στην τελική μυρωδιά έπαιξε η μητέρα της! “Η μητέρα μου δούλευε στην βιομηχανία της ομορφιάς και των αρωμάτων, οπότε πάντα έφερνε σπίτι πολλά δείγματα και με σύστηνε σε ολοκαίνουργιες μυρωδιές”, είπε και συμπλήρωσε πως δεν ήθελε να λανσάρει ένα ακόμη άρωμα που να ανήκει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία αλλά να δημιουργήσει κάτι πολύ ιδιαίτερο. 

“Δεν είπα απλώς στους συνεργάτες μου κάντε ένα άρωμα που να είναι floral ή spicy ή που να με κάνει να νιώθω ότι βρίσκομαι στην παραλία!”, πρόσθεσε ενώ τόνισε ότι ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που επισκέφτηκε την Grasse για να δημιουργήσει ένα πολυτελές άρωμα.

Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες γι’ αυτό: φέρει την αρωματική υπογραφή του αρωματοποιού Jacques Cavallier-Belletrud ο οποίος μοίρασε το χρόνο του μαζί με τη Rihanna ανάμεσα στα Barbados, τη Νέα Υόρκη, το Los Angeles και το Παρίσι και δημιούργησαν από κοινού ένα αισθησιακό άρωμα από μανόλια, musk, μανταρίνι, blueberry, patchouli και τριαντάφυλλο. 

Ανυπομονούμε να το μυρίσουμε!

Read More

And More