Emilia Clarke: αυτή είναι η πιο ανορθόδοξη beauty συμβουλή που έχουμε ακούσει ποτέ

Οι συμβουλές ομορφιάς που δίνουν κατά καιρούς οι διάσημες δεν ξεφεύγουν και πολύ από το “πίνω πολύ νερό” ή “κοιμάμαι νωρίς”. Όχι ότι υποτιμάμε την αξία αυτών αλλά είναι α) αυτονόητες β) χιλιοειπωμένες. Γι’αυτό και όταν ακούμε κάτι αρκετά διαφορετικό σε beauty συμβουλή ή μυστικό ομορφιάς, αμέσως αυτό μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. 

Αυτό, λοιπόν, συνέβη πολύ πρόσφατα με την Emilia Clarke η οποία μίλησε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και μερικές συμβουλές ομορφιάς που έχει πάρει από τη μητέρα και τη γιαγιά της, η μια εκ των οποίων ήταν αρκετά… ανορθόδοξη!

“Η μαμά μου, για την οποία μιλάω αδιάκοπα, είναι της κατηγορίας “μην αγγίζεις τα φρύδια σου!”. Το λατρεύω. Απλώς μην τα αγγίζεις! Άφησέ τα ακριβώς όπως είναι. Η γιαγιά μου, από την άλλη, φύλαγε τα κουτάλια στο ψυγείο και τα έβαζε στο πρόσωπό της. Μου αρέσει πολύ να βάζω την ενυδατική μου, τις μάσκες μου και τις κρέμες ματιών μου στο ψυγείο. Η κρέμα ματιών στο ψυγείο είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις γιατί αυτό που θέλεις επί της ουσίας με την κρέμα ματιών είναι να διώξεις το πρήξιμο στα μάτια σου. Οπότε ναι, μην αγγίζετε τα φρύδια σας και να βάζετε τα πάντα στο ψυγείο!”. 

Μέχρι εδώ οι συμβουλές της Emilia Clarke δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ακούσει ποτέ, οπότε που έγκειται το ανορθόδοξο; Σε μια ακόμη συμβουλή που της έχει δώσει η μητέρα της, είναι η απάντηση. 

“Η μητέρα μου μου έμαθε, και μπορεί να ακουστεί εντελώς γελοίο, αλλά μου έμαθε επίσης και αυτό: αν έχω τον χρόνο, που έχω αυτές τις μέρες, όταν βάζω μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου βοηθάει πολύ να σκέφτομαι μέχρι την άκρη της βλεφαρίδες. Αν θέλετε να έχετε μακριές βλεφαρίδες χρησιμοποιήστε την Clinique High Impact mascara και όπως την απλώνετε, σκεφτείτε μέχρι την άκρη της βλεφαρίδες. Σας υπόσχομαι ότι θα αποκτήσετε λίγο περισσότερο μήκος”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Αυτό που κατά πάσα πιθανότητα εννοεί η Emilia Clarke είναι πως όταν αφήνεσαι στις σκέψεις σου ο χρόνος σε παρασέρνει με αποτέλεσμα να αφιερώνεις λίγο παραπάνω χρόνο σε ότι κάνεις αυτή τη στιγμή, έστω κι αν το κάνεις μηχανικά!

Θα κρατήσουμε τις συμβουλές της Emilia Clarke και θα τις εφαρμόσουμε!

Read More

And More