Emily in Paris: 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Lily Collins ήταν πάντα beauty icon!

Πέρασα ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο βλέποντας την πρώτη σεζόν του Emily in Paris και είμαι πολύ, πολύ σίγουρη ότι επέστρεψες από ένα παρόμοιο Σαββατοκύριακο με το δικό μου. Γιατί η Lily Collins στον νέο της ρόλο στην… παριζιάνικη εκδοχή του Sex and The City ήταν εκπληκτική. Ή, καλύτερα, ήταν τόσο εκπληκτική που έμοιαζε να ανακαλύπτουμε πρώτη φορά πόσο όμορφη-stylish-με-υπέροχα-φρύδια είναι.

Παραπάνω η Lily Collins στα backstage από τα γυρίσματα του Emily in Paris

Όμως, τα πράγμα δεν είναι έτσι! Η Lily Collins με τις… ευλογίες του glam squad της (οι Fiona Stiles και Gregory Russell είναι αυτοί που επιμελούνται συχνότερα το beauty look της), έχει ταράξει πολλές φορές το κόκκινο χαλί με τις εμφανίσεις της! Λίγη ώρα και κάποια google search μετά και είχα ήδη εντοπίσει δέκα από αυτά τα beauty looks που κατά το παρελθόν μας έκαναν να μείνουμε με ανοιχτό το στόμα. Και όλα αυτά, πολύ πριν η Emily αποφασίσει να πάει στο Παρίσι.

Με turban, soft waves και εξίσου soft tones στο μακιγιάζ της τον Απρίλιο του 2018 σε red carpet event της Cartier.

60’s fantasy για το Cruise show του οίκου Miu Miu τον Ιούνιο του 2018. Η Lily Collins φόρεσε μια παστέλ σκιά και τόνους μάσκαρα η οποία, όμως, ήταν τέλεια τοποθετημένη και δημιουργούσε αυτούς τους διαχωρισμούς.

Στα βραβεία του In Style η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris υιοθέτησε αυτό το… disconected eyeliner. Για να το πετύχει η makeup artist, αφού σχημάτισε την παχιά γραμμή, πήρε μια λεπτή μπατονέτα, έβαλε στην άκρη της γαλάκτωμα και έκανε αυτό το εφέ.

 

Το Νοέμβριο του 2018 το look της Lily Collins στα Governors Awards ήταν εμπνευσμένο από την βικτοριανή εποχή με μαλλιά που ήταν πιασμένα σε χαμηλή κοτσίδα και με δύο πλεξίδες ενώ το μακιγιάζ της ήταν με taupe σκιές και έμφαση στα τέλεια φρύδια της!

Ποιος φοβάται τη μπλε σκιά; Αν το κάνεις όπως εκείνη, δεν έχεις κανέναν λόγο! Εδώ η Lily Collins με μπλε σκιά μπλενταρισμένη τέλεια με καφέ και ένα ροζ ρουζ στα μάγουλα. Όσο για τα μαλλιά της, είναι χτενισμένα σε ένα μικρά twists που καταλήγουν να θυμίζουν περισσότερο έργο τέχνης παρά… χτένισμα!

 

Το berry κραγιόν ταιριάζει τέλεια στην Lily Collins και στα μεγάλα και παχιά φρύδια της όπως αποδεικνύει και αυτή της η εμφάνιση από τα Bafta. H makeup artist Lisa Eldridge χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ της το L’Absolu Rouge lipstick στην απόχρωση Berry Noir της Lancome. 

Στο Met Gala του 2019 με θέμα “Camp: Notes on Fashion”, η Lily Collins απογείωσε το θέμα. Ο προσωπικός της hair stylist δημιούργησε για εκείνη ένα bouffant χτένισμα με μικρά λουλουδάκια τοποθετημένα μέσα στα μαλλιά ενώ η makeup artist της εμπνεύστηκε από τα 60’s για το μακιγιάζ της. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η μοβ σκιά που χρησιμοποίησε ήταν από την παλέτα Color Design 5 Pan Eyeshadow Palette στην απόχρωση Lavender Grace της Lancome. FIY: Η Lily Collins είναι πρόσωπο της Lancome.

Στο Tribeca Film Festival η Lily Collins εμφανίστηκε με sleek μαλλιά και ένα makeup που την έκαναν να δείχνει σαν να βγήκε μόλις από εξώφυλλο περιοδικού των 80’s: bold κόκκινα χείλη και σκούρο περίγραμμα με μαύρο μολύβι στα μάτια.

Ένα χρόνο πριν στην πρεμιέρα της ταινίας Tolkien, η Lily Collins εμφανίστηκε με ένα τέλειο beauty look: τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε top knot και δεν φορούσε καθόλου κοσμήματα αφού αυτό το χρυσό hair accessory στην κορυφή του κεφαλιού ήταν αρκετό για να κλέψει τις εντυπώσεις. Όσο για το μακιγιάζ της, η Fiona Stiles επέλεξε για εκείνη μια σκιά ακριβώς στο χρώμα του ρούχου της.

 

Στο couture show της Chanel με ροζ απαλό κραγιόν και μοβ σκιά. Επίσης, τα μαλλιά της τότε ήταν αρκετά πιο κοντά και πιο ανοιχτά σε σχέση με την σειρά. FIY: στο Emily in Paris πολλά από τα υπέροχα σύνολά της φέρουν την υπογραφή του οίκου.

Ποιο από τα παραπάνω beauty looks σου άρεσε περισσότερο;

 

Read More

And More