Emmy Awards 2024: Τα πιο λαμπερά beauty looks της βραδιάς

H 75η Απονομή των Emmy Awards πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Los Angeles και οι celebrities ήταν για μία ακόμη φορά εντυπωσιακές και λαμπερές. Make up artists και hairstylists δημιούργησαν υπέροχα looks που θα γίνουν θέμα συζήτησης τις επόμενες ημέρες. 

Selena Gomez και Riley Keough ήταν οι βασίλισσες της βραδιάς μιας και υιοθέτησαν δύο από τα ωραιότερα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Στη συνέχεια θα δεις τις παρουσίες που ξεχώρισαν και έπονται όλες οι λεπτομέρειες. 

Photo by Neilson Barnard/Getty Images

Selena Gomez: Με goth-glam make up look που δημιούργησε ο Hung Vanngo και τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα classy updo. 

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Riley Keough: Είναι η πιο chic εμφάνιση της βραδιάς. Το 60’s half-up της στολίζει ένα μαύρος φιόγκος που είναι μεγάλη τάση της χρονιάς ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ κράτησε χαμηλούς τόνους με έναν απαλό, γκρι τόνο στα μάτια και παστέλ, ροζ απόχρωση στα χείλη. 

Photo by Neilson Barnard/Getty Images

Padma Lakshmi: Το φούξια στα χείλη της είναι statement και matchy με το μακιγιάζ στα μάτια της. 

Photo by Gilbert Flores/Variety via Getty Image

Jessica Chastain: Sleek hairstyle με βαθιά χωρίστρα στην άκρη και soft glam make up.

Photo by Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Suki Waterhouse: Πιο όμορφη από ποτέ έμεινε σταθερή στο winged liner και τις δροσερές ροζ αποχρώσεις σε ζυγωματικά και χείλη. 

Photo by Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Jenna Ortega: Το βλέμμα της είναι τονισμένο με glitter σκιά σε ασημί απόχρωση matchy με τη δημιουργία που φορά ενώ τα μαλλιά της είναι ανεπιτήδευτα και τέλεια. 

Photo by Neilson Barnard Getty Images

Camila Morrone: Γήινες αποχρώσεις στα μάτια, ροζ τόνοι σε χείλη και ζυγωματικά και τα μαλλιά της με υπέροχους κυματισμούς. 

Photo by Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Rachel Brosnahan: Το smoky eye σε μοβ τόνους είναι απόλυτα matchy με τη δημιουργία που φόρεσε. Τα μαλλιά της είναι λαμπερά, sleek και με αυστηρή χωρίστρα στη μέση που ολοκληρώνουν το goth beauty look της. 

Κεντρική photo: Reuters

 

Read More

And More