Eva Longoria: Εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχει τις πιο χαριτωμένες φακίδες

Η Eva Longoria είναι γοητευτική και glam. Σε κάθε της εμφάνιση επιλέγει τέλεια beauty looks, λαμπερά και με old Hollywood διάθεση. Θα φανταζόσουν ποτέ όμως ότι έχεις τις πιο χαριτωμένες φακίδες που την κάνουν να μοιάζει με έφηβη; Η απάντηση είναι όχι. 

Κι όμως η Λατίνα ηθοποιός έχει τέλεια επιδερμίδα και φακίδες που καλύπτει με φον ντε τεν στις επίσημες εμφανίσεις της. Ήρθε όμως η στιγμή να τις αποκαλύψει σε ένα video χωρίς ίχνος μακιγιάζ όπου μοιράζεται τα μυστικά της. 

Πιο συγκεκριμένα η Longoria δείχνει την καθημερινή της ρουτίνα μακιγιάζ και το ο τίτλος είναι: “Hotest Mum” Make up routine. Ξεκινά κάνοντας μασάζ με το ειδικό beauty gadget, σε πρόσωπο και λαιμό. Συνεχίζει με τα αγαπημένα της eye patches και τη μάσκα χειλιών. Το επόμενο βήμα ανήκει στο αντηλιακό της και ακολουθεί το bronzer σε ρευστή μορφή.   

Απλώνει σκιές σε γήινη απόχρωση ενώ σχηματίζει περίγραμμα με μαύρο μολύβι τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του κινητού βλεφάρου. Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς τέλειο σχήμα και ένταση στα βλέφαρα. Εφαρμόζει ενυδατική κρέμα με χρώμα κάνοντας καλό blending και κονσίλερ για να καλύψει τυχόν ατέλειες στην περιοχή των ματιών. Τονίζει τα ζυγωματικά με bronze πούδρα και highlighter και ολοκληρώνει με πούδρα σε μορφή σκόνης. 

Αφήνει τα χείλη για το τέλος δημιουργώντας το τέλειο περίγραμμα με καφέ μολύβι και υπέροχη όψη με κραγιόν σε ροζ απόχρωση. Μικρή έκπληξη αποτελούν οι ψεύτικες βλεφαρίδες που τοποθετεί μόνη της ενώ πριν από το σπίτι φορά το αγαπημένο της άρωμα. 

 

Read More

And More