Florence Pugh: Το νέο της mixie θυμίζει πολύ το iconic look της Diana

Η Florence Pugh τις τελευταίες ημέρες κάνει το γύρο του κόσμου παρέα με τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία Dune 2. Κάθε beauty look που υιοθετεί γίνεται viral όπως και της Zendaya άλλωστε. Η Pugh έχει μεγάλη αδυναμία στα εξεζητημένα hair looks και αυτός είναι ο λόγος που έχει επιλέξει τον Adir Abergel.

Πρόκειται για έναν από τους διασημότερους και πιο τNosαλαντούχους hairstylists με celebrities όπως οι Charlize Theron και Kristen Stewart να μένουν πιστές εδώ και χρόνια σε αυτόν. 

Το τελευταίο hairstyle που δημιούργησε στην Pugh είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από την Lady Diana. Πρόκειται για ένα wet mixie με 90’s επιρροές και iconic μιας και τη συγκεκριμένη δεκαετία το υιοθέτησαν εκατομμύρια γυναίκες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Diana, Princess of Wales (@lady.diana._)

Νοσταλγικό και μοντέρνο ταυτόχρονα είναι ένα κούρεμα που συνδυάζει το mullet με το pixie. Με έξτρα όγκο στην κορυφή, τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω και τα πλαϊνά τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά. H platinum απόχρωση και η σκούρα ρίζα είναι οι λεπτομέρειες που χαρίζουν σύγχρονη όψη στο κούρεμα με την Pugh να αποδεικνύει ότι είναι πράγματι beauty icon. 

Κεντρική photo: @babskymakeup

Read More

And More