GNTM: Tο μακιγιάζ της Βίκυς Καγιά σε χορταστικό close up και λεπτομέρειες από τα προϊόντα!

Στο έχουμε ξαναπεί: το beauty department κάθε Δευτέρα και Τρίτη στήνεται μπροστά από την τηλεόραση για να δει GNTM. Ή, καλύτερα, να δει GNTM και να εμπνευστεί από τα beauty looks της Βίκυς Καγιά η οποία σε κάθε πλατό μας αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο. Και αυτό μέχρι να έρθει το επόμενο… 

(Και) το τελευταίο beauty look της Βίκυς Καγιά μας άρεσε πολύ και η προσωπική της makeup artist, Χαρά Παπανικολάου (για extra beauty έμπνευση μπορείς να την ακολουθήσεις εδώ στο instagram, @hara_papanicolaou), μας έδωσε τις λεπτομέρειες και φωτό που δείχνει το μακιγιάζ της σε χορταστικό closeup. 

“Σήμερα η εμφάνισή της είναι πολύ απλή. Τα μαλλιά της είναι τραβηγμένα όλα προς τα πίσω, φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες, μια λεπτή γραμμή eyeliner και ένα κοραλοκόκκινο κραγιόν το οποίο σετάρεται τέλεια με το κοραλί φόρεμά της. Στα μάτια επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις ενώ στη ρίζα του κάτω βλεφάρου δεν υπάρχει makeup, η περιοχή είναι απόλυτα καθαρή και τέλος το ρουζ είναι επίσης κοραλί”, μας λέει η Χαρά Παπανικολάου η οποία μας δίνει και λεπτομέρειες για τα key products που χρησιμοποίησε για αυτό το look. Σημείωσε: Το κραγιόν είναι το Rouge a Levres Modern Matte Powder της Shiseido, απόχρωση no 509 Flame, το υπέροχο χρώμα στα μάγουλά της είναι το ρουζ Inner Glow Cheek Powder, απόχρωση Floating Rose 03, επίσης της Shiseido, το οποίο έχει γίνει μίξη με τερακότα ενώ στα μάτια της οι σκιές είναι της Charlotte Tilbury, πολύ απαλά περασμένες ώστε να δώσουν απλώς βάθος και να μην ενισχύσουν τις γωνίες ή κάτι άλλο. Τέλος, οι υπέροχες γυαλάδες ήταν, επίσης, αποτέλεσμα μίξης των αποχρώσεων που υπάρχουν στην παλέτα Christian Dior, Dior Backstage Glow Face Palette. Εξάλλου, η Χαρά Παπανικολάου είναι γνωστό ότι αγαπά τους συνδυασμούς των προϊόντων σε χείλη, μάτια και πρόσωπο και πολλές φορές το χρώμα που βλέπεις είναι αποτέλεσμα αυτών των συνδυασμών. 

Παρακάτω, το βίντεο με το μακιγιάζ όπου θα δεις ξεκάθαρα πόσο τέλεια γράφουν οι γυαλάδες!

 

Read More

And More