George Clooney: ο πιο sexy άντρας στον πλανήτη κουρεύεται μόνος του με κάτι που μοιάζει με ηλεκτρική σκούπα! Βίντεο!

Η συγκατοίκηση σκοτώνει τον έρωτα ακόμη και αν συγκατοικείς με τον πιο sexy άντρα πάνω σε αυτόν πλανήτη!* Γιατί όταν συγκατοικείς ανακαλύπτεις πτυχές και συνήθειες του άλλου που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι έχει. Όπως, για παράδειγμα, ότι κουρεύει τα μαλλιά του με ένα μηχάνημα που μοιάζει με ηλεκτρική σκούπα!

Αυτός ο sexy άντρας είναι ο George Clooney και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του ταινίας, The Midnight Sky, στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί. 

“Κοίτα! Τα μαλλιά μου μοιάζουν με άχυρο και είναι πολύ εύκολο να τα κουρέψω! Δεν είναι δυνατόν να πάει κάτι λάθος με τα δικά μου μαλλιά! Έτσι, χρόνια πριν αγόρασα ένα μηχάνημα που λέγεται Flowbee και το να κουρευτώ μου παίρνει κυριολεκτικά δύο λεπτά!”, είπε ο ίδιος. 

Αν δεν γνωρίζεις, το μηχάνημα για το οποίο μιλάει (aka Flowbee), μην ανησυχείς γιατί είναι κάτι που ούτε εμείς γνωρίζαμε ότι υπάρχει. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα μηχάνημα που ανακαλύφθηκε στα 80’s και το οποίο δίνει στον George Clooney αυτά τα τέλεια μαλλιά που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια στο κόκκινο χαλί! 

Παρακάτω ένα βίντεο για το πώς λειτουργεί. 

*Δεν εννοούσαμε τίποτα από αυτά που γράψαμε για την συγκατοίκηση γιατί όταν συγκατοικείς με τον George Clooney τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει τον έρωτά σου γι’αυτόν! Ακόμη και το να τον βλέπεις να κουρεύεται με μια… ηλεκτρική σκούπα!

 

Read More

And More