Gigi Hadid: Ο προσωπικός της make up artist αποκαλύπτει τα μυστικά του για το iconic «glass skin»

O Patrick Ta είναι ένας από τους διασημότερους και πιο ταλαντούχους make up artists. Στην ατζέντα του υπάρχουν μερικές από τις πιο αγαπημένες celebrities με την Gigi Hadid να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μιας και είναι ταυτόχρονα κολλητή του φίλη. 

Έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά looks στο super model αλλά το “glass skin” εφέ είναι το αγαπημένο και των δύο. Παράλληλα έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς κι ο Ta αποφάσισε να αποκαλύψει τα μικρά του μυστικά ώστε να το αποκτήσεις εύκολα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Το glass skin ουσιαστικά χαρίζει στο δέρμα όψη που θυμίζει κρύσταλλο. Καθαρό, super λαμπερό και σχεδόν διάφανο. Για να το πετύχει αρχικά ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα. Συνεχίζει με ένα έλαιο προσώπου και τέλος απλώνει ένα προϊόν που συνδυάζει το φον ντε τεν με την πούδρα το οποίο όμως περιέχει στη σύνθεση του πλούσια ενυδατικά στοιχεία. Αν και λειτουργεί με layers το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανάλαφρο. Κι αυτό επειδή όλες οι φόρμουλες που χρησιμοποιεί είναι ρευστές και λεπτές. 

Σειρά έχει το δικό του “δίδυμο” με bronzer και sculpting που εφαρμόζει στο περίγραμμα του προσώπου και ολοκληρώνει με cream bronze απόχρωση στα μάτια και κονσίλερ που λειαίνει τις ατέλειες. 

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria’s Secret

 

Read More

And More