Gisele: η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο μιλάει για skincare και το πιο αγαπημένο της προϊόν ματιών!

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, λατρεύουμε να μαθαίνουμε μυστικά ομορφιάς από τις διάσημες. Ειδικά όταν αυτές οι διάσημες είναι… πρώτης γραμμής και ειδικότερα όταν μιλάμε για την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο!

Η Gisele, λοιπόν, συντόνισε μια online συζήτηση με θέμα το skincare για λογαριασμό του Dior (να σου θυμίσουμε ότι είναι μούσα του οίκου) ενώ οι συμμετέχοντες στη συζήτηση ήταν ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, ο Phillip Picardi, δημοσιογράφος ομορφιάς του GQ, η Joanna Czech και η Sophie Carbonari, δύο διάσημες facialist, η Sami Miro, σχεδιάστρια και κορυφαία influencer, η Zhe Ji, ειδικός υγείας και τέλος η Lei Chen, παρουσιάστρια ειδήσεων. 

Αυτοί οι λάτρεις της ομορφιάς και της περιποίησης δέρματος μίλησαν για το Super Potent Eye Serum, την ενσωμάτωσή του στη ρουτίνα περιποίησης, για τα οφέλη του, καθώς και τη σημασία της περιποίησης των ματιών.

“Παλιότερα δεν με ένοιαζε καθόλου η συγκεκριμένη περιοχή! Θυμάμαι να ξεβάφομαι και να τρίβω με μανία τα βλέφαρά μου! Όσο ωριμάζω, όμως, βλέπω πως η περιοχή γύρω από τα μάτια θέλει ειδική μεταχείριση και είμαι πολύ πιο προσεκτική. Το συγκεκριμένο προϊόν αν και δεν είναι καθόλου λιπαρό καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ ενυδατικό”, είπε η Gisele στην αρχή του βίντεο. 

Δες παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν στη συζήτηση μεταξύ των expert

 

Read More

And More