Governors Awards 2024: Αυτά είναι τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

H 14η Απονομή των Governors Awards πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles ένα ακριβώς 14ωρο μετά τις Χρυσές Σφαίρες. Οι celebrities ήταν και πάλι εκεί, λαμπερές και εντυπωσιακές με τέλεια beauty looks. Τόσο ο Ιανουάριος όσο και ο Φεβρουάριος είναι οι μήνες των βραβείων με τα Oscars να αποτελούν τη σημαντικότερη βραδιά της χρονιάς. 

Στη χθεσινή απονομή είδαμε μερικά από τα ωραιότερα hairstyles και make up looks που αποτελούν το απόλυτο inspo. 

Natalie Portman: Χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν πιο glam παρουσία της βραδιάς. Με τα μαλλιά της υπέροχο χάρη στους old Hollywood κυματισμούς και την πιο κλασική κόκκινη απόχρωση στα χείλη. 

Margot Robbie: Άφησε στην άκρη το Barbicore look για χάρη των γήινων αποχρώσεων σε μάτια και χείλη που της ταιριάζουν πολύ. 

Florence Pugh:  Ο Adir Abergel ευθύνεται και για αυτό το ρετρό χτένισμά της. Το μακιγιάζ ήταν matchy με τη ροζ δημιουργία που φορούσε.  

Eva Longoria: Αν και ο Δημήτρης Γιαννέτος της έκοψε τα μαλλιά στο πιο cool shag που έχουμε δει τελευταία, στα χθεσινά βραβεία εμφανίστηκε με δύο συγκλονιστικές, φοκλόρ πλεξούδες και μακιγιάζ σε ροδακινί τόνους. 

Emma Stone: Pretty in Pink η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου με το ροζ να κυριαρχεί τόσο στο μακιγιάζ όσο και στη λαμπερή Fendi Couture δημιουργία. 

Olivia Rodrigo: Παρέμεινε σταθερή στο cat eye και τα red lips.  

Penelope Cruz: Συνδύασε το chic 90’s bob της με τις ωραιότερες καφέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ.  

Shailene Woodley: Τονισμένες βλεφαρίδες, μια γκρι υποψία στα βλέφαρα και ροζ χείλη. Είναι η minimal αισθητική που υιοθετεί σε όλες σχεδόν τις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Photos: Reuters 

Read More

And More