Grammy Awards 2024: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στην λαμπερή απονομή

Τα 66α GRAMMY Awards πραγματοποιήθηκαν χθες στο Crypto.com Arena στο Los Angeles και οι stars πάτησαν το κόκκινο χαλί πιο λαμπερές από ποτέ. Από την Taylor Swift που εμφανίστηκε με το εμβληματικό της κόκκινο κραγιόν μέχρι την Miley Cyrus που υιοθέτησε την viral τάση “mob wife” ήταν όλες τους απλά υπέροχες. 

Glam, retro αλλά και σοφιστικέ τα beauty looks των celebrities θα συζητηθούν πολύ τις επόμενες ημέρες όπως και οι λεπτομέρειες που θα αποκαλύψουν οι experts που τα δημιούργησαν. 

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

Dua Lipa: Άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα, ανεπιτήδευτα, με χωρίστρα στη μέση και απαλούς φυσικούς κυματισμούς. Συνδύασε το hair look με μονοχρωματικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

Miley Cyrus: Υιοθέτησε την “mob wife” viral τάση γιατί μόνο αυτή μπορεί. Με glam hairstyle με έξτρα όγκο, σφιχτές μπούκλες και ανασηκωμένη φράντζα θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στο “Casino”. Το μακιγιάζ της είναι matchy με την αποκαλυπτική της δημιουργεί που σημαίνει ότι μάτια και χείλη έχουν χρυσό και super λαμπερό φινίρισμα.  

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

Olivia Rodrigo: Glam. Τα κόκκινα vinyl χείλη συνδυάζονται άψογα με το αγαπημένο της winged liner και τη βελούδινη επιδερμίδα. 

Photo by Jeff Kravitz/Film Magic

Taylor Swift: Παραμένει πιστή στο iconic beauty look της. Κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα χαμηλά και στο πλάι. 

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

Lana del Rey: Χωρίς δεύτερη σκέψη υιοθέτησε το πιο εντυπωσιακό beauty look της βραδιάς χάρη τις πολύ μακριές αφέλειες και τον μεγάλο, μαύρο φιόγκο στα μαλλιά. Όσον αφορά στο μακιγιάζ το liner look ταιριάζει με τη ρετρό εμφάνιση της όπως και το σκούρο περίγραμμα στα χείλη με το nude lip gloss. 

Photo by Neilson Barnard/Getty Images for The Recording Academy

Janelle Monae: Το pixie και οι micro bangs στο πλάι είναι η λεπτομέρεια που αναβάθμισε το beauty look της. Το μακιγιάζ της είναι soft glam με απαλό smoky eye και super λαμπερό nude φινίρισμα στα χείλη. 

Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for The Recording Academy

Christina Aguilera: Τεράστιες βλεφαρίδες, περίγραμμα με λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, shimmer σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και τα μαλλιά της ίσια και sleek στην κορυφή. To look της αξίζει βραβείο. 

Photo by Neilson Barnard/Getty Images for The Recording Academ

Heidi Klum: Smoky eye look σε γήινες, shimmer αποχρώσεις, ροζ χείλη και απαλοί κυματισμοί στα μαλλιά. 

Allen J. Schaben Los Angeles Times via Getty Images

Billie Eilish: Τα χαρακτηριστικά της είναι τονισμένα με τις πιο απαλές ροζ αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά της είναι ανεπιτήδευτα με το εμβληματικό κόκκινο χρώμα την κορυφή. 

Read More

And More