Gwen Stefani: το μανικιούρ του αρραβώνα της είναι ίδιο με αυτό που είχε στους No Doubt!

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton μόλις αρραβωνιάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας μέσω instagram (όπως, δηλαδή, συμβαίνει στις μέρες μας!) φωτογραφία από τον αρραβώνα τους. 

Στην φωτό οι δυο τους φοράνε καπέλα του baseball και είναι casual ντυμένοι και παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δούμε καλά το δαχτυλίδι, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το μανικιούρ της Gwen Sefani μας πάει πίσω στα 90’s, τότε που τραγουδούσε με τους No Doubt. 

Την παραπάνω φωτογραφία μοιράστηκαν και οι δύο μέσω instagram με την Gwen Stefani να γράφει “Yes, please!” και τον Blake Shelton να γράφει: “Σε ευχαριστώ που έσωσες το 2020 αλλά και όλη την υπόλοιπη ζωή μου! Σε αγαπώ!”. 

Εστιάζοντας στο μανικιούρ βλέπουμε πως η τραγουδίστρια του “Don’t Speak” έχει βαμμένα τα νύχια της μπορντώ, ένα χρώμα που αποδεικνύεται αγαπημένο της αφού ήταν το ίδιο που φορούσε και σε κάθε συναυλία της στα 90’s! Μερικές αποχρώσεις που θα σου δώσουν αυτό το αποτέλεσμα είναι το Romantically Involved της OPI και το Berry Naughty της Essie. 

Και αν θέλεις να απογειώσεις τα 90’s και αυτή την grunge διάθεση της εποχής, παραπάνω ένας πολύ extreme τρόπος να το κάνεις, όπως ακριβώς γίνονταν τότε: με ένα cheaped manicure, aka ένα ξεφλουδισμένο μανικιούρ. 

 

Read More

And More