Gwyneth Paltrow: Έχει κάνει botox με ή χωρίς επιτυχία και μοιράζεται τις σκέψεις της

Η Gwyneth Paltrow είναι πάντα πολύ ειλικρινής όσο αφορά στις επεμβάσεις που έχει ή δεν έχει κάνει σε πρόσωπο και σώμα. Πολύ συχνά άλλωστε δέχεται να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers στο Instagram και μία από τις τελευταίες ήταν αν έχει κάνει botox. Αν και η star έχει ήδη μοιραστεί όλες τις λεπτομέρειες εδώ και χρόνια σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό. 

“Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Φοβάμαι όμως το νυστέρι αν και μπορείς να με ρωτήσεις ξανά στα 50 μου. Δεν θα κάνω όμως ξανά botox, με έκανε να μοιάζω σαν τρελή” είπε η Paltrow. Τώρα είναι ήδη 51 και στην ερώτηση για το botox απάντησε με την ίδια ένταση. “Θεέ μου ναι. Με και χωρίς επιτυχία φοβάμαι”. Εξήγησε μάλιστα και τον λόγο που δεν κρύβει την αλήθεια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

“Πιστεύω ότι τα taboo αλλάζουν όταν οι άνθρωποι μιλούν ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Αν έχετε περάσει τα 45 και δεν έχετε ρυτίδες, μπορεί να ζητήσετε λίγη βοήθεια εδώ και εκεί. Νομίζω ότι είναι μια πιο ειλικρινής και πιο διακριτική beauty προσέγγιση». Και συνέχισε, «Δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι απόλυτη σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι. Μερικές γυναίκες πραγματικά δεν θέλουν να κάνουν ενέσιμα και κάποιες τα αγαπούν πολύ. Δεν είναι σωστό να κρίνουμε” . 

 

Read More

And More