Gwyneth Paltrow: “Στα 40 μου έκανα κάποια αποτυχημένα ενέσιμα και το ένα μάτι μου ήταν πιο ψηλά από το άλλο!”

Σε ότι έχει να κάνει με το skincare routine της αλλά και σε ότι αποφασίζει να κάνει στο πρόσωπό της, η Gwyneth Paltrow είναι ανοιχτό βιβλίο. Και αρκεί να έχεις δει μισό επεισόδιο από το Goop στο Netflix (αν δεν το έχεις κάνει ήδη, βαλ’ το στο πρόγραμμα) για να το δεις να συμβαίνει και στην πράξη.

Η δημιουργός του Goop και υπερ-cool Gwyneth Paltrow, όμως, δεν ήταν πάντα έτσι! Στην συνέντευξη που έδωσε στο Refinery29 η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κρίση ηλικίας που έπαθε όταν έκλεισε τα 40 της: “Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις ή ενέσιμα γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να είσαι ειλικρινής με το γεγονός ότι όλοι αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε! Προσωπικά δεν θέλω να δείχνω διαφορετική ή νεότερη όσο μεγαλώνω”, είπε η Gwyneth Paltrow η οποία είναι το νέο πρόσωπο του Xeomin, μιας νέας εκδοχής botox την οποία κάνει κυρίως στο μεσόφρυο.

Στην ίδια συνέντευξη, η 47χρονη Gwyneth Paltrow μίλησε και για την κρίση ηλικίας που αντιμετώπισε στα 40 της: “Όταν έγινα 40 έπαθα κρίση μέσης ηλικίας και έκανα ενέσεις για τις ρυτίδες σε όλο μου το πρόσωπο. Το αποτέλεσμα ήταν απαίσιο! Το ένα μάτι μου ήταν πιο ψηλά από το άλλο. Ήταν ξεκάθαρα μεγάλο λάθος αλλά ευτυχώς προσωρινό!”.

Ποια είναι, όμως, τα μυστικά ομορφιάς της που της δίνουν αυτή την επιδερμίδα τώρα; Ευτυχώς για εμάς, τα αποκάλυψε ένα- ένα! “Νομίζω ότι αυτό που με έχει βοηθήσει να επανορθώσω όλη την παλιά ζημιά είναι η γυμναστική. Μου αρέσει πολύ ο χορός και η yoga και πιστεύω ότι το να ιδρώνεις είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για την επιδερμίδα σου! Επίσης, το να πίνεις ένα τόνο νερό, να κοιμάσαι και να χρησιμοποιείς ένα καλό skincare routine είναι τα βασικά που θα δεις να κάνουν μεγάλη διαφορά”, είπε και πρόσθεσε: “Μου αρέσει πολύ να κάνω απολέπιση και χρησιμοποιώ το προϊόν απολέπισης της Goop κάθε μέρα στο μπάνιο μου αν και ξέρω ότι υποτίθεται ότι πρέπει να το κάνεις δύο φορές την εβδομάδα!”. 

Αγαπάμε την Gwyneth Paltrow αλλά το tip με την απολέπιση δεν θα το κρατήσουμε! Και αυτό γιατί το εντατικό scrub καταστρέφει το υδρολιπιδικό φιλμ και χαλάει τον φραγμό της επιδερμίδας. Και ένας χαλασμένος φραγμός είναι η αιτία που δημιουργούνται όλα τα σπυράκια, οι κοκκινίλες, ο κνησμός, οπότε συμφωνούμε σε όλα αλλά όχι σε αυτό. Sorry, Gwyneth!

Read More

And More