H Aimee Song ορκίζεται σε αυτή τη μέθοδο για τέλεια επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα!

Δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε τέτοιες εκφράσεις, αλλά πραγματικά, όταν κάτι στο… έχουμε πει δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν το έχουμε κάνει. 

Μια από τις αγαπημένες μας μεθόδους για να έχουμε τέλεια επιδερμίδα στο σώμα, να διώχνουμε τις τοξίνες και να βοηθάμε την επιδερμίδα μας και με την κυτταρίτιδα, είναι το dry brushing! Αυτό που ουσιαστικά κάνεις είναι να παίρνεις μια σκληρή βούρτσα και με αυτή να τρίβεις όλο σου το σώμα, ξεκινώντας από τα πέλματα και προς τα πάνω. Στην ίδια μέθοδο, λοιπόν, ορκίζεται και η Aimee Song, μια από τις πιο αγαπημένες μας και διάσημες influencers αφού έχει 5.6 εκατομμύρια followers. 

“Μου αρέσει να χρησιμοποιώ Gua Sha στο πρόσωπο και μια από τις φίλες μου που έχει συγκλονιστική επιδερμίδα, η Nadia Josse, ορκίζεται στο dry brushing. Κάθε βράδυ κάνω ντους και πριν από αυτό περνάω με μια βούρτσα όλο μου το σώμα. Είναι τέλεια τεχνική αφού διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει με το λεμφικό drainage. Το να κάνω το skincare μου μετά το ντους, να φοράω τις αγαπημένες μου μεταξωτές πυτζάμες και να ετοιμάζομαι για το κρεβάτι μου είναι κάτι που με ισορροπεί πολύ. Επίσης, έχω πάρα πολύ κεριά τα οποία έχω αναμμένα παντού στο σπίτι το βράδυ!”, είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο Marie Claire. 

Βούρτσα για dry brushing μπορείς να βρεις παντού αλλά η δική μας συμβουλή είναι να επιλέξεις κάποια με χερούλι για να φτάνεις και τις πιο δύσκολες περιοχές όπως είναι χαμηλά στην πλάτη! Αυτή η βούρτσα που βλέπεις εδώ είναι της The Body Shop και κοστίζει €17.00 κι εδώ μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι για το dry brushing

 

Read More

And More