H Chiara Ferragni ανέβασε την πιο αστεία λήψη από την ώρα που της κάνουν μακιγιάζ!

Η Chiara Ferragni μας έχει συνηθίσει να έχει πάντα υπέροχα makeup και hair looks ακόμη και όταν βρίσκεται στην καραντίνα. Αλλά μας έχει συνηθίσει επίσης να τσαλακώνει τον εαυτό της και να μας δίνει πρόσβαση στις… όχι πάντα τόσο τέλειες στιγμές της. 

Η ίδια, λοιπόν, ανέβασε πριν λίγες ώρες μια Instagram VS Reality photo από το μακιγιάζ της αλλά και από την ώρα που της κάνουν το μακιγιάζ της! Το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό και ήταν χαρά μας να ανακαλύψουμε ότι τελικά η Chiara με τους 22 εκατομμύρια followers κι εμείς (με τους 22) έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από όσα νομίζαμε!

“Makeup done vs. while I have my makeup done”, έγραψε κάτω από αυτό το post η Ιταλίδα instagramer. Κάνοντας focus στο μακιγιάζ της, τώρα, σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και την ρίζα του κάτω βλεφάρου έχει μια χρυσή σκιά με μια πιο ανοιχτόχρωμη shimmering στις εσωτερικές γωνίες αλλά και μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner που ολοκληρώνει το makeup των ματιών. Στην δεύτερη φωτογραφία με το funny face υπάρχει το εξής tip: αν θέλεις να δώσεις μεγαλύτερη ένταση στο eyeliner που φοράς, αφού σχηματίσεις την γραμμή και ολοκληρώσεις με τις σκιές καθάρισε το σημείο με ένα πινέλο και concealer. Λόγω contrast το cat eye σου θα φαίνεται πολύ καλύτερα!

 

Read More

And More