H Emilia Clarke δεν συμφωνεί καθόλου με αυτό που κάνουμε όλες οι γυναίκες στα φρύδια μας

Όπως φαίνεται, η Emilia Clarke έχει μια δική της θεώρηση για τα πράγματα και αυτό που εμείς θα κάνουμε αντανακλαστικά σχεδόν με το που θα ξυπνήσουμε εκείνη την κάνει να βάλει τα κλάματα. Τι είναι αυτό; Κάτι σχετικό με τα φρύδια!

Μια από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς με τα πιο iconic φρύδια μίλησε στην αμερικάνικη Vogue και μεταξύ άλλων πολλών μυστικών ομορφιάς αποκάλυψε και αυτό που της δίνει τέλεια φρύδια.

“Το μυστικό μου είναι ότι απλώς δεν τα αγγίζω! Εξασφαλίζω το γεγονός ότι δεν ενιαίο φρύδι με το να βγάζω τα φρύδια μου στη μέση αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ στη ζωή μου δεν τα έχω βγάλει με τσιμπιδάκι για να τους δώσω σχήμα και πραγματικά φοβάμαι τόσο πολύ που οι υπόλοιπες γυναίκες το κάνουν αυτό! Απλώς τα χτενίζω ανοδικά αν έχω κάνει μακιγιάζ. Η ιδέα δε, του να βάλω μολύβι στα φρύδια μου με κάνει να θέλω να κλάψω!”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Βεβαίως, η Emilia Clarke έχοντας τα τέλεια φρύδια μιλάει εκ του ασφαλούς. Σωστά; Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας με το μολύβι φρυδιών! Αλήθεια, εσένα ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου προϊόν για τα φρύδια; 

Read More

And More