H Gigi Hadid είναι υπέροχη αλλά αυτό που κάνει στο skincare της είναι α-πα-γο-ρευ-τι-κό

Λατρεύουμε την Gigi Hadid όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για την ειλικρίνειά της. Πολλές φορές, μετά την γέννηση του παιδιού της έχει μιλήσει για το πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος της μαμάς και πόσα λίγα περιθώρια σου αφήνει να φροντίσεις τον εαυτό σου (αλλά αυτός ο ρόλος είναι υπέροχος και σε κάνει να τα ξεχνάς όλα). 

Αυτή τη φορά, όμως, η Gigi Hadid αποφάσισε να κάνει focus στον εαυτό της και να μας δείξει τα μυστικά του μακιγιάζ της μέσα από ένα βίντεο που δημιούργησε για την Vogue. Και παρά το γεγονός ότι το βίντεο είναι τέλειο, η Gigi ξεκινάει με ένα μεγάλο λάθος που κάνει στο skincare. Ποιο είναι αυτό; Βάζει οδοντόκρεμα στα σπυράκια της! 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

“Ξέρω ότι θα μπλέξω με αυτό που λέω αλλά ένα από τα πράγματα που μου έμαθε η μαμά μου είναι να βάζω οδοντόκρεμα τοπικά στα σπυράκια πριν πέσω για ύπνο!”. Όμως, γιατί αυτή η συμβουλή είναι απαγορευτική; Η οδοντόκρεμα περιέχει φθόριο που ξηραίνει και καίει τα σπυράκια. Η επιδερμίδα, που είναι ένα πολύ έξυπνο όργανο, το αντιλαμβάνεται και για να εξισορροπήσει την ξηρότητα υπερπαράγει σμήγμα. Άρα, γίνεται πιο λιπαρή! Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι από τον τρόπο που πλένουμε τα δόντια μας μπορεί να δημιουργείται περιστοματική ακμή. Πώς; Αν δεν είμαστε προσεκτικοί η οδοντόκρεμα πέφτει στην επιδερμίδα μας, στο πηγούνι, το φθόριο που περιέχει απολεπίζει το δέρμα και όταν αυτό γίνεται καθημερινά, υπάρχει δηλαδή καθημερινή απολέπιση, καταστρέφεται ο φραγμός και δημιουργούνται σπυράκια! 

Επίσης, στο ίδιο απόσπασμα η Gigi μιλάει για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το μακιγιάζ: “Όταν ξεκινούσα την καριέρα μου δεν είχα προσωπικό makeup artist και έκανα μόνη μου το μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα, βεβαίως, ήταν πολύ διαφορετικό! Κάποιοι βλέποντας τις φωτογραφίες μου από παλιά είπαν ότι έχω πειράξει τη μύτη μου! Στην πραγματικότητα, αυτό είναι θέμα φωτοσκιάσεων!”, είπε η ίδια. 

Εμάς μας αρέσει έτσι κι αλλιώς!

 

Read More

And More