H Gigi Hadid έκανε την πιο δραστική αλλαγή στα μαλλιά της στα χέρια του Έλληνα colorist Panos Papandrianos

H Gigi Hadid επέστρεψε για τα καλά μερικούς μήνες μετά την γέννηση της κόρης της. Λίγες μέρες πριν την είδαμε να περπατά στο catwalk του οίκου Versace για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και τώρα είναι και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής μας χάρη σε μια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Ή, μάλλον, χάρη στην πιο δραστική αλλαγή που την έχουμε δει να κάνει στα μαλλιά της!

Το top model αφέθηκε στα χέρια του Έλληνα colorist, Panos Papandrianos, ο οποίος είναι πίσω από τις αλλαγές που έχουν κάνει στα μαλλιά τους πολλές διάσημες και απέκτησε ginger μαλλιά!

“Ginger for Gigi” έγραψε κάτω από το post που ανέβασε ο hair colorist ενώ η ίδια είπε στα stories της πως το Queen’s Gambit ευθύνεται για το γεγονός ότι απέκτησε ginger μαλλιά, αναφερόμενη προφανώς στην Beth Harmon. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Papandrianos (@panosphair)

Επίσης, αυτό το χρώμα των μαλλιών ήταν ο πιο σωστός τρόπος να δηλώσει πως έχει επιστρέψει δυναμικά μετά την γέννηση της κόρης της, Khai. Ωστόσο, όπως έχουμε δει ξανά στο παρελθόν, οι αλλαγές που γίνονται κατά την διάρκεια του μήνα της μόδας δεν έχουν διάρκεια στο χρόνο (να σου θυμίσουμε την Kendall Jenner που έγινε ξανθιά!). Η Gigi τι λες; Θα κρατήσει το νέο της ginger χρώμα; 

 

Read More

And More