H Gigi Hadid μόλις μας έδωσε την τέλεια έμπνευση για τα μαλλιά μας

@panoshair

Από τότε που επέστρεψε μετά την γέννηση της κόρης της, η Gigi Hadid επέστρεψε πολύ δυναμικά και με κάθε την εμφάνιση φροντίζει να μας δίνει αστείρευτη beauty έμπνευση. Πριν λίγες μέρες η ίδια έκλεισε τα 26 και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με το πιο stylish- εμπνευσμένο χτένισμα, αυτό που θα δεις παρακάτω. 

Πρόκειται για αυτές εδώ τις… σαν μικροσκοπικές πλεξίδες οι οποίες συνδυάζουν δύο τάσεις σε μια: τα 70’s braids που γίνονται στο μπροστινό μέρος των μαλλιών και που αναδείχθηκαν στην καραντίνα όταν όλοι αναζητούσαμε τρόπους να δείχνουμε πιο περιποιημένοι στα zoom calls και το bubble ponytail, αυτή την κοτσίδα με τους όγκους κατά μήκος. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία η Gigi τάγκαρε τους  συνεργάτες της που της εξασφάλισαν αυτό το αποτέλεσμα και, όπως φαίνεται, το credit για το μακιγιάζ πηγαίνει στον Patrick Ta και για τα μαλλιά στην Laura Polko. 

Πέρα, όμως, από το μακιγιάζ και τα μαλλιά που ήταν υπέροχα, η Gigi είχε και εξίσου τέλεια νύχια: ένα colorful γαλλικό μανικιούρ με διαφορετικά φλούο χρώματα σε κάθε νύχι που έφεραν την υπογραφή της celebrity nail artist Mei Kawajiri. 

Λατρέψαμε κάθε μικρή και μεγάλη λεπτομέρεια!

Read More

And More