H JLO, ετών 52, έχει επιδερμίδα για φίλημα! Και αυτά είναι τα μυστικά της…

Μόνο αν ζεις κάπου απομονωμένη δεν θα είδες το Σαββατοκύριακο αυτή την φωτογραφία της Jennifer Lopez και του Ben Affleck να ανταλλάζουν το πιο παθιασμένο τους φιλί. Και αν δεν την είδες θα είναι γιατί αυτή η φωτογραφία ήταν η τελευταία ενός carousel post που ανέβασε η super sexy JLO για να γιορτάσει τα 52 της χρόνια δείχνοντάς μας α) το απίστευτο σώμα της β) την συγκλονιστική επιδερμίδα της!

Και βλέποντας αυτήν εδώ την φωτό δεν γίνεται παρά να σκεφτείς: τι κάνει η JLO στα 52 της που δεν έχουμε καταφέρει πολλές από εμάς στα 32; Κατά καιρούς η ίδια έχει μοιραστεί πολλές φορές μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς της, ωστόσο, λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά της είχε ανεβάσει ένα IGTV στο οποίο μας έδειχνε όλη την πρωινή της ρουτίνα. “Γεια σας όμορφοι! Σήμερα θα σας αποκαλύψω την πρωινή μου ρουτίνα ώστε να ξέρετε πώς ακριβώς πετυχαίνω αυτή τη λάμψη (PS: ο καφές και το νερό είναι πάντα must!).

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η JLO κάνει αυτό το IGTV μέσα από το μπάνιο της και, όπως μας εξηγεί, δεν πρόκειται για κάποιο set up που στήθηκε για τις ανάγκες του IGTV αλλά για το πραγματικό της μπάνιο όπως είναι τακτοποιημένο καθημερινά. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο! Έπειτα, ξεκινάει με τον καθαρισμό της επιδερμίδας της με το Gel Cream Cleanser, ένα προϊόν που λατρεύει γι’αυτό κι έχει σε διαφορετικά σημεία μέσα στο μπάνιο της, όπως εξηγεί, από τον νιπτήρα μέχρι τη ντουζιέρα. Το επόμενο βήμα είναι το That JLO Glow Serum για το οποίο λέει: “Συχνά με ρωτάτε τι κάνω στο πρόσωπό μου κι έχω αυτή τη λάμψη. Λοιπόν, αυτή είναι η απάντηση! Αυτό εδώ το serum το οποίο είναι σαν βιταμίνες για την επιδερμίδα σου και γι’ αυτό φροντίζω να πάει σε κάθε σημείο του προσώπου μου!”, λέει και συνεχίζει με το τρίτο βήμα της πρωινής της ρουτίνας το οποίο είναι η αντηλιακή. “Η αντηλιακή είναι πολύ σημαντικό βήμα της ρουτίνας μας και πρέπει να φοράμε αντηλιακή από πολύ, πολύ μικρή ηλικία!”, επιμένει η ίδια και ολοκληρώνει τη ρουτίνα της με το συμπλήρωμα διατροφής, επίσης από το δικό της brand, JLO Beauty. Πρόκειται για το συμπλήρωμα διατροφής That Inner Love που ενισχύει την ανανέωση της επιδερμίδας από μέσα και περιέχει 12 διαφορετικές βιταμίνες, μεταξύ άλλων C, A και Ε. 

Happy birthday JLO!

 

Read More

And More