H Katherine Heigl είναι μελαχρινή στην νέα σειρά του Netflix

Λένε πως από την στιγμή που θα γίνει ξανθιά δεν πρόκειται να επιστρέψεις ποτέ στην καστανή εκδοχή του εαυτού σου. Εκτός αν το κάνεις για τις ανάγκες ενός ρόλου! Κι εδώ έρχεται η Katherine Heigl, μια από τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς (και όχι μόνο!) η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση με μια ολοκαίνουργια σειρά του Netflix που λέγεται Πυγολαμπίδες. Η σειρά στηρίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Kristin Hannah και η μεγάλη έκπληξη είναι ότι η Katherine Heigl εμφανίζεται μελαχρινή!
 
 
Αν και το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο, προτιμάμε την ηθοποιό ξανθιά (εξάλλου, έχει κερδίσει πολλά βραβεία ως iconic ξανθιά με πιο σημαντικό αυτό για τον ρόλο της στο Grey’s Anatomy) και από ότι φαίνεται και από το instagram της, προτιμά και η ίδια τον εαυτό της έτσι και επέλεξε να φορέσει περούκα για τον ρόλο της. Ή, καλύτερα, επέλεξε να φορέσει περούκες μιας και η σειρά στηρίζεται σε μια φιλία 30 χρόνων την οποία βλέπουμε ήδη να εκτυλίσσεται μπροστά στις οθόνες μας.
 
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Heigl (@katherineheigl)

“Ανυπομονώ να γνωρίζεται την Tully Hart και την κολλητή της, Kate Mularkey (την υποδύεται η υπέροχη Sarah Chalke), των οποίων η ιστορία και η φιλία μετρά τρεις δεκαετίες. Έρχεται στο Netflix!”, έγραψε η ίδια κάτω από αυτό το post. 

Ανυπομονούμε!

 

Read More

And More