H Kim Kardashian έχει μια πολύ σημαντική beauty ερώτηση για εμάς στα τελευταία της stories

Μπορεί η είδηση ότι η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν να έχει κάνει δέκα φορές τον γύρο του κόσμου αλλά αν παρακολουθείς τα stories της θα διαπιστώσεις ότι έχει μερικά πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί, πράγματα για τα οποία ζητά και τη δική μας γνώμη!

Η ίδια, λοιπόν, έκανε ένα τέλειο μακιγιάζ/μαλλιά (προφανώς έχει beauty experts όχι απλώς στο speed dial του κινητού της αλλά στο διπλανό δωμάτιο) και μας έδειξε το τελικό αποτέλεσμα μέσα από μια σειρά stories στο instagram. Εκεί, λοιπόν, ζήτησε να μάθει και τη δική μας γνώμη. 

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα half up με μια κορδέλα πολύ κοντά στο μέτωπο (ένα 90’s look που αγαπάμε) ενώ το μακιγιάζ της είχε έντονο contouring, καλοσχηματισμένα φρύδια, eyeliner και nude χείλη. Για εμάς ήταν τέλειο αλλά εκείνη κάτι την απασχολούσε! 

“Θέλω να σας ρωτήσω κάτι πολύ σοβαρό”, είπε στα stories και άρχισε να γελάει νευρικά ενώ συνέχισε θέτοντάς μας το ερώτημα: “Πιστεύετε ότι το έχω παρακάνει με το περίγραμμα στα χείλη μου;”. 

Πράγματι, το περίγραμμά τους είχε ξεφύγει αρκετά από το φυσικό σχήμα αλλά αυτό είναι ένα look που η Kim Kardashian α) αγαπά πολύ και στο οποίο β) μας έχει συνηθίσει. Οπότε, εμείς είμαστε ok με αυτό αν είναι και αυτή. 

PS: αν όντως έχει χωρίσει, ο χωρισμός την έχει ανανεώσει. Συμφωνείς; 

 

Read More

And More