H Lucy Boynton έχει το τέλειο ξανθό και χρησιμοποιεί πάντα αυτά τα δύο προϊόντα στα μαλλιά της!

Η Lucy Boynton είναι σχεδόν παντού αυτές τις μέρες: θα την δεις να πρωταγωνιστεί στο Netflix σε δύο σειρές (Bohemian Rhapsody και The Politician), και θα την δεις να πρωταγωνιστεί και στο νέο άρωμα Chloe Tangerine edt. Ωστόσο, όσο και αν το πρόγραμμά της είναι γεμάτο υποχρεώσεις, εκείνη βρίσκει πάντα χρόνο να ασχοληθεί με τον εαυτό της και, το ακόμη καλύτερο, να μοιραστεί μαζί μας τον τρόπο που το κάνει. Επίσης, έχει και το τέλειο χρώμα μαλλιών και δεν κρατάει το μυστικό για εκείνη!
 
Πολύ πρόσφατα, λοιπόν, μίλησε στο Refinery29, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τα μυστικά ομορφιάς της: “Η beauty ρουτίνα μου ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ απλή αλλά μετά την πανδημία άρχισε να γίνεται focus στο να αισθάνομαι εγώ καλύτερο με το να περιποιούμαι τον εαυτό μου και όχι απαραίτητα με το να δείχνω πιο όμορφη. Νιώθω καλύτερα με κάθε τρόπο όταν φροντίζω τον εαυτό μου σωστά γι’αυτό και είναι κάτι στο οποίο επιμένω. Ο τρόπος που το κάνω, βεβαίως, διαφέρει ανάλογα με τη διάθεσή μου”, λέει και συνεχίζει δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες. 
 
“Αν είμαι πολύ αγχωμένη πηγαίνω στο μπάνιο. Είναι ένας χώρος που από μόνος του σε κάνει να ρίχνεις ρυθμούς και να βρίσκεσαι μακριά από το τηλέφωνό σου. Βάζω αναβράζουσες μπάλες με άλατα, ανάβω ένα κερί Le Labo, βάζω και ένα ποτήρι κρασί και παίρνω μαζί μου ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό. Στα μαλλιά μου κάνω την Olaplex No3 θεραπεία και την αφήνω όσο περισσότερο γίνεται. Επίσης, η Blue Hair Mask του Christophe Robin είναι μαγική για να βγάλει τους ζεστούς τόνους από τα μαλλιά μου και τα αφήνει και πολύ απαλά!”, αποκάλυψε η ίδια. 
 
Αν έχεις τα αντίστοιχα μαλλιά και αναζητάς προϊόντα που θα τους δώσουν θρέψη αλλά και που θα βγάλουν τους ζεστούς τόνους από τα μαλλιά σου, μόλις τα βρήκες!
 
Θεραπεία για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, Olaplex Perfector No3, Sephora, €25.95
 
Μάσκα που διώχνει το θερμό χρώμα από το ξανθό, Christophe Robin Baby Blonde, www.christopherobin.com
 

Read More

And More