H Miranda Kerr μόλις αποκάλυψε το τέλειο tip για να έχουμε όλες λαμπερή επιδερμίδα

Αν ακολουθείς την Miranda Kerr στο instagram θα έχεις κάνει πολλές φορές save φωτογραφίες από χορταστικά close up που δείχνουν την υπέροχη και πολύ λαμπερή επιδερμίδα της. Ευτυχώς, η δημιουργός του Kora Organics (πολύ πριν το clean beauty γίνει τάση η Miranda Kerr το είχε ήδη ξεκινήσει), δεν κρατάει τα μυστικά για τον εαυτό της. 

Η ίδια μίλησε στο Byrdie και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το μυστικό της για να έχουμε όλες αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miranda (@mirandakerr)

-Ποιο είναι το ένα tip skincare και ομορφιάς που σου έδωσε ποτέ κάποιος επαγγελματίας όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας σου;

“Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Το καλύτερο tip που έμαθα ποτέ είναι να βάζω highlighter σε όλο το πρόσωπό μου, οπότε να μην το βάζω πάνω από το makeup μου αλλά από κάτω για να προσθέσω αυτή την έξτρα λάμψη. Χρησιμοποιώ το Crystal Luminizer στην απόχρωση Rose Quartz από Kora Organics και βάζω σε όλο το πρόσωπό μου το Noni Glow Face Oil. Έπειτα, χρησιμοποιώ το RMS Concealer σαν foundation πάνω από αυτό. Αυτό κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει πάρα πολύ. Επίσης έμαθα από την κυρία που δημιούργησε τα RMS ότι μπορώ να δώσω καμπύλη στις βλεφαρίδες μου χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι αντί για ψαλίδι για βλεφαρίδες. Είναι makeup artist και πάντα το έκανε αυτό όταν μας έβαφε!”. 

Θα κρατήσουμε κάθε tip!

Read More

And More