H Nicole Kidman δεν έχει πια μακριά μαλλιά

Όταν μας πρωτοσυστήθηκε τριάντα και πλέον χρόνια πριν, η Nicole Kidman είχε αυτές τις υπέροχες signature μπούκλες της οι οποίες αμέσως έγιναν σήμα κατατεθέν. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξε αρκετές φορές τα μαλλιά της (αρκετές ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για τριάντα ολόκληρα χρόνια!) ενώ έχει δηλώσει πως ένα από τα πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει είναι ότι κατέστρεψε τις φυσικές της μπούκλες εξαιτίας του εντατικού hair styling και των ισιωτικών. 

Σήμερα, η ηθοποιός επανέρχεται με ένα εντελώς διαφορετικό κούρεμα, ένα pixie cut, το οποίο μας αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο instagram. 

“Στο set”, έγραψε η ίδια κάτω από αυτή την φωτογραφία, κάνοντάς μας ξεκάθαρο το γεγονός ότι το νέο της hair look είναι μέρος του ρόλου της για την σειρά Roar η οποία θα προβληθεί μέσα από το Apple TV. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Nicole Kidman με κοντά μαλλιά. Πίσω στο 2003 η ίδια είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία “The Birth” έχοντας ένα pixie cut που της πήγαινε πολύ. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα είναι αν αυτό το hair look είναι αποτέλεσμα ενός νέου κουρέματος ή αν επέλεξε να φορέσει περούκα. Πάντως, μας αρέσει έτσι κι αλλιώς!

 

Read More

And More