H Stormi μας δείχνει τη σωστή ποσότητα αντηλιακού που πρέπει να φοράμε

Πλέον έχουμε πάρει το μήνυμα και ξέρουμε ότι πρέπει να φοράμε αντηλιακό. Όμως, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε επίσης είναι πως αν δεν έχουμε βάλει τη σωστή ποσότητα αντηλιακού είναι σαν να μην φοράμε καθόλου! Πιο συγκεκριμένα, η οδηγία για την ποσότητα αντηλιακού στο πρόσωπο είναι ίση με ένα κουταλάκι του γλυκού. 

Η Stormi, η μόλις τριών ετών κόρη της Kylie Jenner, φαίνεται πως ήθελε να μας το κάνει σαφές αλλά ίσως και να το παράκαναμε τελικά με την ποσότητα από ότι φαίνεται από τα stories που ανέβασε η μητέρα της. 

Στα stories αυτά, λοιπόν, η Stormi φαίνεται να είναι καλυμμένοι από τεράστιες ποσότητες αντηλιακού το οποίο μάλιστα είναι παιδικό, με φυσικά φίλτρα, που σημαίνει ότι έχει αυτή την υφή σαν πάστα που δεν φεύγει ποτέ (!) ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην κούκλα της, την Ariel την οποία προσπάθησε να προστατεύσει από την αντηλιακή ακτινοβολία (και αυτός ήταν ο λόγος που χρησιμοποίησε αρχικά το αντηλιακό). 

Από το βίντεο ακούγεται η φωνή της Kylie Jenner να λέει “Τι σου είπα, Stormi; Δεν σου είπα να μην χρησιμοποιήσεις πολύ αντηλιακό όταν στο έδωσα να το βάλεις στην κούκλα σου” ενώ η Stormi απαντά με την πιο γλυκιά φωνή “Εμ, μαμά θέλω να πλύνω τα χέρια μου!”.

 

Read More

And More