Hailey Bieber: Αποκαλύπτει βήμα – βήμα πώς δημιουργεί το τέλειο latte make up look

Το latte make up look είναι μία από τις τελευταίες μεγάλες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Το δημιουργείς με τις ωραιότερες καφέ αποχρώσεις και ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Celebrities και super models το έχουν λατρέψει με την Hailey Bieber να είναι μία από τις πρώτες που το υιοθέτησαν. 

https://www.tiktok.com/@haileybieber/video/7256540957565275434

H Hailey Bieber που λατρεύει να ανεβάζει video στον λογαριασμό της στο TikTok αποκαλύπτει πως δημιουργεί βήμα-βήμα το latte makeu up. Χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων και προϊόντα της δικής της σειράς (Rhode). Και όπως βλέπεις είναι στ΄ αλήθεια απίθανη. Ξενικά με το προϊόν καθαρισμού Rhode Glazing Milk Essence που εφαρμόζει σε όλο το πρόσωπο. Στη συνέχεια κάνει contouring με ένα φωτεινό κονσίλερ, ακριβώς όπως της έχει διδάξει η προσωπική της make up artist Mary Phillips. Κάνει καλό blending και συνεχίζει με μια bronzer πούδρα που εφαρμόζει σε ζυγωματικά, μάτια και μέτωπο.

Τονίζει το βλέμμα της με μια γήινη σκιά σε μορφή κρέμας στο πάνω βλέφαρο και μια πιο απαλή στο κάτω. Χαρίζει  ζεστασιά στα ζυγωματικά της με blush σε ροδακινί απόχρωση και ολοκληρώνει με το περίγραμμα στα χείλη και το Rhode lip treatment με πεπτίδια.    

Read More

And More