Hailey Bieber: Επαναφέρει στο προσκήνιο τις ψεύτικες φακίδες μεν αλλά στην πιο glam version

Οι ψεύτικες φακίδες έκαναν θραύση πριν από αρκετές σεζόν στο TikTok και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends. Τα κορίτσια στο διάσημο μέσο δικτύωσης αποκάλυπταν τα πιο έξυπνα tips, προϊόντα αλλά και έξυπνα tricks ώστε αν αποκτήσεις τη χαριτωμένη λεπτομέρεια στο δέρμα που πριν από μερικά χρόνια ήθελες απλά να καλύψεις όσο καλύτερα γίνεται. 

Αυτή ήταν μια τέλεια ευκαιρία τόσο για τις celebrities όσο και για τις κοινές θνητές με φακίδες όχι μόνο να μην ντρέπονται γι’ αυτές αλλά να τις επιδεικνύουν με τεράστια χαρά και υπερηφάνεια. Όπως όλες οι τάσεις, πέρασε κι αυτή στο περιθώριο μέχρι τώρα που η Hailey Bieber, το απόλυτο beauty icon και it girl αποφάσισε να την επαναφέρει στο προσκήνιο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Στην τελευταία της εμφάνιση δημιούργησε μικροσκοπικές φακίδες στο άψογο δέρμα της. Τις συνδυάζει με το εμβληματικό glazed donut look και την chocolate brown απόχρωση σε μάτια και χείλη. Πρόκειται για την πιο glam εκδοχή που έχουμε δει και μόνο η Hailey θα μπορούσε να τα καταφέρει. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Τώρα μένει απλά να την αντιγράψεις.   

Read More

And More