Hailey Bieber: Η νέα απόχρωση στα μαλλιά της είναι yummy και ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο

Νέα σεζόν προ των πυλών. Νέο look και για την Hailey Bieber, που πολλάκις μας έχει αποδείξει πως αγαπά ιδιαίτερα τις αλλαγές και δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της. Μην ξεχνάμε πως με τους πειραματισμούς της έχει δημιουργήσει μερικά από τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς, όπως είναι τα Glazed Donut Nails, το Latte Make-Up Look ή και το Strawberry Girl.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Αυγούστου, το διάσημο top model μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες με τους αμέτρητους followers της, στις οποίες είναι ευδιάκριτη δια γυμνού οφθαλμού η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Στις λήψεις, η Hailey φαίνεται να ποζάρει με background έναν λευκό τοίχο, φορώντας ένα άσπρο, cropped T-shirt, συνδυασμένο με ένα ξεβαμμένο, χαμηλοκάβαλο τζιν, γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια. Το highlight ωστόσο των φωτογραφιών αυτών είναι η απόχρωση των μαλλιών της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Μην ανησυχείς! Η Hailey είναι ακόμα καστανή. Παρόλα αυτά, λίγο πριν τελειώσει ο Αύγουστος, αποφάσισε να απαρνηθεί για λίγο το bronde hairstyle της και να υιοθετήσει μια νέα απόχρωση, η οποία ανήκει στην οικογένεια του καστανού, αλλά φέρνει περισσότερο στο χρώμα της κανέλας ή της καραμέλας. Και αυτό γιατί συνδυάζει καστανούς με copper (ginger-brown) υποτόνους, highlights και midlights σε έναν, δύο-τρείς τόνους πιο ανοιχτούς από τη φυσική βάση. Το αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό και λαμπερό, ειδικά τις φορές που πέφτει πάνω του το φως του ήλιου, και φωτίζει όλο της το πρόσωπο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATT REZ (@colorbymattrez)

«Oνομάσαμε “cinnamon cookie butter” το νέο χρώμα μαλλιών της εκπληκτικής Hailey Bieber» σχολίασε ο hair colorist κάτω από το video που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, αποκαλύπτοντας το inspo πίσω από αυτή την αλλαγή στο hair look της. Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο Byrdie αποκάλυψε πως πρόκειται για μια τεχνική βαφής με αλουμινόχαρτο, και όχι βαφή που εφαρμόζεται σ΄ ολόκληρο το κεφάλι, «προκειμένου να δημιουργηθεί βάθος». Τι λες; Θα το τολμήσεις εν όψει φθινοπώρου;

Read More

And More