Hailey Bieber: Το δερματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν αποτελεί πια μυστικό

Η Hailey Bieber μοιράστηκε με τους followers στο TikTok το δερματικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόκειται για την περιστοματική δερματίτιδα που δημιουργεί μικρές φλεγμονώδεις φλύκταινες ή ροζ κηλίδες γύρω από το στόμα. Μια πάθηση που παρουσιάζεται σε γυναίκες μεταξύ 20 και 45 ετών.

Η Bieber λέει ότι είναι μια διαταραχή που μοιάζει με ακμή ή ροδόχρου ακμή και η ίδια έχει διαγνωστεί από το 2020. Πρόσφατα όμως αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers την εικόνα της επιδερμίδας της χωρίς φίλτρο και χωρίς μακιγιάζ κατά τη διάρκεια μιας πολύ κακής έξαρσης. 

@haileybieber

Perioral Dermatitis! Lets talk about it!!

♬ Aesthetic Vibes – Megacreate

Στο video που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok είπε ότι καταπολεμά τις εξάρσεις με δύο συνταγογραφούμενες θεραπείες: Το βράδυ χρησιμοποιεί μια κρέμα με αζελαϊκό οξύ ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιεί κλινδαμυκίνη, ένα αντιβιοτικό που για την ακμή. «Είναι τόσο παράξενο να βλέπεις κάποιον σαν τη Hailey Bieber να χρησιμοποιεί επίσης κλινδαμυκίνη», σχολίασε ένας χρήστης του TikTok.  «Κανείς δεν μιλά για αυτό, αλλά αλλάζει τη ζωή σου».

Ένας άλλος θαυμαστής μίλησε με θαυμασμό για την ειλικρίνειά της: «Αυτό είναι αυτό που μου αρέσει σε αυτήν, δεν λέει απλώς ότι χρησιμοποιεί το Rhode», απάντησαν στην ανάρτηση. 

 

Read More

And More