Hair alert! Η Camila Cabello κόβει τα μαλλιά της για πρώτη φορά κοντά!

Όταν σκεφτόμαστε την Camila Cabello σκεφτόμαστε mermaid μαλλιά που φτάνουν μέχρι τη μέση και αφέλειες. Αλλά από ότι φαίνεται, θα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα με την οποία την έχουμε αποθηκεύσει στο μυαλό μας γιατί (Surprise! Surprise!), η Camila έχει ένα ολοκαίνουργιο κούρεμα που α) δεν έχει κάνει ποτέ ξανά και β) της αρέσει πάρα πολύ!

Πρόκειται για ένα super stylish shag μέχρι τους ώμους το οποίο έκανε ο προσωπικός της hair stylist και δικός μας αγαπημένος, Δημήτρης Γιαννέτος

“Είχα μακριά μαλλιά σε όλη μου τη ζωή και τώρα ήρθε η στιγμή να νιώσω τον αέρα στους ώμους μου με αυτό το κούρεμα!”, έγραψε η ίδια κάτω από την φωτογραφία της στο instagram και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια ήταν πολλά. “Είσαι τόσο υπέροχη” έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος πρόσθεσε “Πανέμορφη!”. 

Το credit για το νέο κούρεμα, όπως είπαμε, πηγαίνει στον Έλληνα Δημήτρη Γιαννέτο που είναι ο άνθρωπος που επιμελείται τα μαλλιά της και τον οποίο εμπιστεύτηκε για αυτή την μεγάλη αλλαγή γιατί, ειδικά αν έχεις συνηθίσει όλη σου την ζωή να έχεις μακριά μαλλιά, ξέρεις πόσο huge θέμα είναι!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Camila Cabello με το νέο της κούρεμα; 

 

Read More

And More