Happy birthday Chiara! Η beauty μεταμόρφωσή της μέσα από δώδεκα εικόνες

Αν έπρεπε να διαλέξουμε την πιο αγαπημένη μας influencer, αυτή θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη η Chiara Ferragni. Γιατί παρά τα εκατομμύρια που μας χωρίζουν μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι πολύ άνετα η κολλητή μας, γιατί μας ανοίγει το σπίτι της καθημερινά και γιατί όλους τους προηγούμενους μήνες από την έναρξη της πανδημίας και έπειτα αυτό το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της προφίλ μας έκανε να την βάλουμε στην καρδιά μας ακόμη περισσότερο! 

Η influencer της καρδιάς μας, λοιπόν, κλείνει τα 34 και με αφορμή αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στη beauty μεταμόρφωσή της μέσα από δώδεκα εικόνες! 

Η Chiara Ferragni παιδί 

Βλέποντας κανείς την Chiara Ferragni τώρα δεν θα υποψιαζόταν ποτέ ότι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είναι κόκκινο. Βλέποντας, όμως, κανείς τότε την Chiara Ferragni θα μπορούσε πολύ εύκολα να υποθέσει πως το να γίνει fashion influencer είναι για εκείνη μονόδρομος!

2010

Το 2010 σε show της ιταλικής τηλεόρασης. Η Chiara είχε τότε ολόισια μαλλιά τα οποία ήταν αποτέλεσμα εντατικού styling (είναι η εποχή που το σίδερο μαλλιών είναι το πιο αγαπημένο μας θερμαντικό εργαλείο), έντονα και πολύ οριοθετημένα highlights ενώ από ότι φαίνεται τα skills της στο μακιγιάζ δεν είχαν ακόμη τις σωστές βάσεις. 

2011

Σε χρέη μοντέλου για το show της Alberta Ferreti στην Φλωρεντία. Το 2011 είναι η χρονιά που όλες ψάχνουμε εκείνο το nude κραγιόν που είναι περισσότερο… άσπρο και η Chiara δεν ήταν εξαίρεση. Τα μαλλιά της είχαν πολύ ανοιχτό ξανθό τελείωμα με σκούρα ρίζα. Ναι, το 2011 ήταν επίσης η χρονιά του ombre. 

2013

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι το 2013 η Chiara Ferragni έγραψε βιβλίο με τίτλο “The Blonde Salad” ακριβώς όπως το blog από όπου ξεκίνησε και το οποίο την έκανε διάσημη. Εδώ υπογράφει τα βιβλία της για τους θαυμαστές της και το look της είναι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει: τα μαλλιά της έχουν ένα πυρόξανθο χρώμα, είναι χτενισμένα ώστε να δημιουργούν ένα εφέ undercut (σαν να είναι ξυρισμένα από τη μια μεριά) και τα φρύδια της απέχουν πολύ από τα παχιά και ελαφρώς messy φρύδια που έχει σήμερα και τα οποία λατρεύουμε! 

2014

Θυμάσαι την Chiara Ferragni με σκούρα μαλλιά; Κι όμως, έχει περάσει από αυτή τη φάση αλλά επανήλθε γρήγορα στο ανοιχτό ξανθό με το οποίο την προτιμάμε. Εδώ σε ένα gala αφιερωμένο στον σχεδιαστή Tom Ford την βλέπουμε στην πιο αδυνατισμένη εκδοχή της. 

2015

Αν και στο μυαλό μας έχουμε συνδέσει την Chiara Ferragni με ένα συγκεκριμένο hair look, στην πραγματικότητα έχει πειραματιστεί πολύ περισσότερο από όσο νομίζαμε. Για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η ίδια επέστρεψε στις ρίζες της δηλαδή στο κόκκινο χρώμα των μαλλιών της όπως την βλέπουμε εδώ. 

2015

Καλεσμένη στο show του οίκου Dior σε μια όχι και τόσο πετυχημένη εμφάνιση. Εδώ την βλέπουμε με κουμπωτές αφέλειες τις οποίες ευτυχώς έβγαλε την επόμενη στιγμή. 

2015

Θυμάσαι το hun; Αυτό το χτένισμα που προκύπτει από τις λέξεις half+bun και είχε αυτό το αποτέλεσμα; Φυσικά και μια τέτοια influencer βεληνεκούς Chiara Ferragni θα το είχε υιοθετήσει πρώτη!

2016

Φυσικά και πριν την καραντίνα η Chiara Ferragni ήταν καλεσμένη πρώτης γραμμής σε κάθε fashion show! Εδώ την βλέπουμε στο show του οίκου Balmain με πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά που κάνουν χρωματικό contrast με τα φρύδια της. Αυτή η beauty επιλογή της είναι και μια από τις πιο αγαπημένες μας!

2017

Έχουμε συνηθίσει την Chiara Ferragni με μακριά σπαστά μαλλιά αλλά αγαπάμε πολύ και αυτή εδώ την εκδοχή της που αναδεικνύει τα piercing της. 

2019

Σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της σε red carpet event λίγο πριν την πανδημία. Η Chiara Ferragni με JLO vibes χάρη στο half up της με τέλειο μακιγιάζ που σετάρεται με το φόρεμά της. Μας αρέσει πολύ! 

2021

Και αυτή είναι η Chiara Ferragni σήμερα! Λαμπερή, υπέροχη και πανέμορφη. Γιατί δεν είναι κλισέ ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!

Ποια από τις παραπάνω ήταν η πιο αγαπημένη σου beauty εμφάνιση; 

Read More

And More