Harry Styles: Εμφανίστηκε στη συναυλία των U2 με buzz cut και οι fans έχουν ενστάσεις

Ο Harry Styles εκτός από το μεγάλο του μουσικό ταλέντο είναι γνωστός για τα εξεζητημένα outfits και τις μπούκλες στα μαλλιά του. Τα δύο πρώτα παραμένουν σταθερά σε αντίθεση με το τρίτο που μόλις άλλαξε. 

Κι αν πιστεύεις ότι απλά πήρε λίγο τις άκρες κάνεις λάθος. Ο star ξύρισε τα μαλλιά του. Απόκτησε ένα buzzcut κάνοντας ντεμπούτο με το νέο του look στην τελευταία συναυλία των U2. 

Την παρακολούθησε αγκαλιά με την αγαπημένη του Russel Taylor και όλοι πρόσεξαν το νέο του κούρεμα. Δεν γινόταν αλλιώς άλλωστε. Είναι άλλος άνθρωπος και οι fans δεν το βλέπουν με καλό μάτι. Το πιθανότερο είναι να ήθελε μια μεγάλη αλλαγή μετά από την περιοδεία του που κράτησε σχεδόν ένα χρόνο και το μόνο σίγουρο είναι ότι εξαντλήθηκε. Μην ξεχνάς ότι η εικόνα των stars επάνω στη σκηνή, στο κόκκινο χαλί και τις φωτογραφίσεις δεν είναι εκείνη που θέλουν να έχουν όταν απέχουν από τα φώτα. 

Και ο Styles στην παρούσα στιγμή της ζωής του είναι ερωτευμένος, βγαίνει με τους κολλητούς του, παρακολουθεί τους αγαπημένους του καλλιτέχνες και έχει ανάγκη να είναι όλα πρακτικά και απλά. Και το buzz cut έχει και τα δύο χαρακτηριστικά. Άσε που του πηγαίνει τέλεια. Από εμάς είναι ναι. 

Read More

And More