JLO: αφού τραγούδησε μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, αποφάσισε να ξεβαφτεί και μπροστά τους

Σε περίπτωση που είχες την παραμικρή αμφιβολία για την Jennifer Lopez και το πόσο superwoman είναι, το παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις. 

Όσο εμείς, λοιπόν, κάναμε το πιο χουχουλιάρικο New Year’s Eve, εκείνη για μια ακόμη φορά εκτόξευε τη φήμη της. Αρχικά, λοιπόν, τραγούδησε live στην Times Square και έπειτα αφού κατέβηκε από την σκηνή, έβαλε την κάμερα του κινητού της να γράφει και μας έδειξε το skincare routine της, από το πρώτο step που ήταν να αφαιρέσει οοοοοολα αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ μέχρι και το τελευταίο. 

Το IGTV που ανέβασε στο instagram της είναι εντυπωσιακό σε κάθε του δευτερόλεπτο αλλά αν έπρεπε να επιλέξουμε εκείνα τα δύο σημεία που μας εντυπωσίασαν περισσότερο αυτά ήταν α) ότι αφαίρεσε όλο της το makeup με μια κίνηση χρησιμοποιώντας το That Hit Single, ένα καθαριστικό για το πρόσωπο το οποίο απλώνεις απευθείας πάνω στην επιδερμίδα κάνοντας απαλό μασάζ κι έπειτα αφαιρείς με χλιαρό νερό και β) η απίστευτη λάμψη που είχε η επιδερμίδα της αφού έβαλε το booster That Star Filter που αποδεικνύεται τελικά πως είναι το μυστικό της για αυτό το JLO Glow. 

Πάτησε play παρακάτω!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Τα προϊόντα της σειράς JLO Beauty είναι πλέον διαθέσιμα στο ομώνυμο site της και, ευτυχώς για εμάς, οι τιμές δεν είναι απλησίαστες. Τουλάχιστον όχι συγκρίνοντας με το αποτέλεσμα που πρόκειται να δώσουν στην επιδερμίδα μας!

 

Read More

And More