Jake Gyllenhaal: έτσι μυρίζει ένας από τους πιο sexy άντρες του Hollywood!

Αν έπρεπε να κάνουμε μια λίστα με τους πιο sexy χολιγουντιανούς star στις πρώτες θέσεις θα τοποθετούσαμε οπωσδήποτε τον Jake Gyllenhaal και από ότι φαίνεται και η μυρωδιά του είναι αντίστοιχα sexy με την εμφάνισή του! Πού το γνωρίζουμε; 

Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο ηθοποιός είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για το νέο άρωμα του οίκου Prada, του Luna Rossa Ocean. Παρακάτω μπορείς να δεις το film που δημιουργήθηκε για το νέο λανσάρισμα αλλά, πριν από αυτό, ιδού το επίσημο δελτίο τύπου από την ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας. 

Η Prada ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου ανδρικού της αρώματος Luna Rossa OCEAN που τιμά την επαυξημένη από την τεχνολογία ανθρώπινη φύση, με τον Jake Gyllenhaal να πρωταγωνιστεί στο φιλμ της διαφημιστικής καμπάνιας σε σκηνοθεσία Johan Renck.

Η καμπάνια εκφράζει την πεποίθηση ότι χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ως επέκταση του εαυτού μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας, να οραματιστούμε πέρα από το εφικτό και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες.

Με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό και παραγωγό Jake Gyllenhaal σε ρόλο δραστήριου εξερευνητή, η καμπάνια αποδίδει τον δυναμισμό και τη ζωντάνια του Luna Rossa OCEAN. Ο Johan Renck, κορυφαίος κινηματογραφικός οραματιστής, γνωστός για το είδος του που επαναπροσδιόρισε τα μουσικά βίντεο του David Bowie και της Beyonce, καθώς και το βραβευμένο έργο του για το Τσερνομπίλ του HBO, σκηνοθετεί το φιλμ της καμπάνιας Prada Luna Rossa OCEAN, το οποίο τιμά με πολυτέλεια το πνεύμα της περιπέτειας και τη θεαματική απεραντοσύνη του ωκεανού που τιθασεύεται από την καινοτομία.

Με το ιστιοφόρο Luna Rossa, ένα αριστούργημα υπερσύγχρονης τεχνολογίας, ο Gyllenhaal ενσαρκώνει τον σύγχρονο περιπετειώδη άνδρα που συνδυάζει σωματική και πνευματική δύναμη, και ξεπερνά τα όριά του πλέοντας με πλήρη ταχύτητα προς το αιθέριο, λαμπερό κόκκινο φεγγάρι.

«Το Prada Luna Rossa OCEAN ενσαρκώνει μια εκλεπτυσμένη, αλλά συνάμα πρωτοποριακή προσέγγιση του σύγχρονου αρώματος για τους άνδρες. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία αυτού του νέου αρώματος, το οποίο εμπνέεται από τη δύναμη του ανθρώπου που συναντά τη δύναμη της καινοτομίας.» – Yann Andrea, Prada Beauty International General Manager

Δες το film!

Read More

And More