Jennifer Lawrence: Απαντά σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι έχεις κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο της

Η Jennifer Lawrence γνωρίζει ότι είναι πολύ εκείνοι που την “κατηγορούν” πως έχει διορθώσει ατέλειες στο πρόσωπο της κάνοντας στο παρελθόν χειρουργικές επεμβάσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, σε συζήτηση που είχε με την Kylie Jenner, την guru του μακιγιάζ, απαντά σε όλα τα σχόλια αποκαλύπτοντας ότι αν δείχνει αλλαγμένη τα τελευταία χρόνια οφείλεται στον προσωπικό της make up artist Hung Vanngo καθώς και στον χρόνο που περνά. 

“Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει το μακιγιάζ. Αποκαλώ τον Hung πλαστικό χειρουργό μιας και καταφέρνει να κάνει τα χείλη μου να δείχνουν πιο πλούσια και γεμάτα. Τον τελευταίο καιρό όλοι πιστεύουν επίσης ότι έχω κάνει επέμβαση στα μάτια. Δεν έκανα επέμβαση, μακιγιάζ κάνω” δήλωσε η ηθοποιός. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Η Jenner, με τη σειρά της αποκάλυψε ότι έχει βάλει filler στα χείλη ενώ έκανε αυξητική στήθους στα 19 οπότε γνωρίζει καλά πότε κάποια γυναίκα έχει ακολουθήσει τη συγκεκριμένη οδό. Και η Lawrence δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. 

“Άρχισα να παίζω στον κινηματογράφο στα 19 μου. Βλέπω φωτογραφίες από τότε μέχρι και τα 30 μου και λέω: Μεγάλωσα». Έχασα το λίπος που έχει στο πρόσωπο κάθε μικρό κορίτσι, επειδή μεγαλώνω. Όλοι νόμιζαν ότι έκανα επέμβαση στη μύτη και απαντώ ότι έχω την ίδια ακριβώς μύτη αλλά τα ζυγωματικά μου είναι μικρότερα. Σας ευχαριστώ που το αναφέρατε» σχολιάζει η Lawrence. 

Κεντρική Photo by Paolo Blocco/FilmMagic

Read More

And More