Jennifer Lopez: δέκα φορές που ζηλέψαμε τα μαλλιά της

Όταν έχεις να κάνεις με την Jennifer Lopez δεν ξέρεις ποια λέξη να βάλεις δίπλα από το “goal”. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η JLO έχει σώμα που όλες θα θέλαμε να αποκτήσουμε, αυτή τη λάμψη στην επιδερμίδα που επιδιώκουμε ξανά και ξανά και μαλλιά που μας έχουν στείλει πολλές φορές στο κομμωτήριο γιατί θέλουμε να αντιγράψουμε. 

Και μπορεί αυτή τη στιγμή όλος ο κόσμος να μιλάει για το τέλος της σχέσης της με τον αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez, αλλά για αυτήν εδώ τη στήλη η JLO παραμένει το απόλυτο beauty icon και δεν θα σταματάμε ποτέ να έχουμε στο κινητό μας αποθηκευμένες εικόνες με τα iconic beauty look της που θα δείχνουμε στον κομμωτή μας! Κι επειδή τα κομμωτήρια είναι ανοιχτά και η άνοιξη μας δημιουργεί έντονα αυτή την ανάγκη για ανανέωση, συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα τα hair looks της που δημιούργησε για εκείνη ο προσωπικός της hair experts, Chris Appleton!

1.Vague κυματισμοί

Οι υπερμεγέθεις μπούκλες με την βαθιά φράντζα και τον όγκο στην φράντζα αυτή είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο θηλυκά looks με τα οποία έχουμε δει την JLO ξανά και ξανά. Βασικό “εργαλείο” για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα είναι τα βραστά ρόλεϊ στα μαλλιά. 

2.Shag

To shag είναι αυτό το κούρεμα με τα πολλά layers και την φράντζα που ξεκίνησε την καριέρα του στα 80’s και που τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να επιστρέφει δυναμικά! Και αυτό το κούρεμα είναι ένα από τα πολλά με τα οποία έχουμε δει τελευταία την hair chameleon JLO και είναι μάλιστα το ίδιο που αναδεικνύει τέλεια τα σπαστά μαλλιά. 

3.Μακριά JLO waves 

Όταν σκεφτόμαστε sexy κυματισμούς ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε είναι η JLO η οποία δικαιωματικά διεκδικεί τον τίτλο της star με τα πιο sexy waves! Πριν λίγο καιρό την είχαμε δει να φοράει πολύ μακριά extensions και να απογειώνει αυτό το hair look με το οποίο την έχουμε δει ξανά και ξανά. 

4.Undone bob 

Αν και έχουμε συνηθίσει την JLO με μακριά μαλλιά, αυτό εδώ το sexy καρέ είναι μια ακόμη επιλογή που αγαπάμε σε εκείνη. Μάλιστα, ο Chris Appleton μας έχει δείξει ένα διαφορετικό τρόπο να χτενίζουμε αυτά τα καρέ: με γενναίες δόσεις από salt spray από την ρίζα και σε όλο το μήκος. 

5.Hollywood vague 

Πολύ μεγάλες μπούκλες, πολύ πλούσια και με όγκο φράντζα και όλα εκείνα τα στοιχεία στον υπερθετικό βαθμό που μας ταξιδεύουν πίσω στις stars του παλιού Χόλιγουντ! 

6.Half up

Ένα άλλο signature χτένισμα της Jennifer Lopez είναι το μισό πιάσιμο το οποίο άλλοτε το βλέπουμε με πλούσιο όγκο στην κορυφή και άλλοτε στην πιο flat εκδοχή του, όπως εδώ. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ!

7.Pixie cut 

Η Jennifer Lopez έχει εκείνη την μαγική ικανότητα να φέρνει κάθε beauty look στα δικά της μέτρα όπως έκανε και με αυτό εδώ το pixie cut με το οποίο την είδαμε να φωτογραφίζεται για το περιοδικό Allure. 

8.Sleek bob

Σίγουρα ένα look που δεν θα υιοθετούσαμε στην καθημερινότητά μας αλλά την ίδια στιγμή ένα look που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του! Φυσικά, από εδώ μπορείς να κρατήσεις το κούρεμα και το χτένισμα και ναι, ένα sleek bob είναι μια τέλεια επιλογή για να ανανεωθείς για την άνοιξη!

9.Curls

Πλέξε τα μαλλιά σου σε 5-6 σφιχτές πλεξίδες, πέσε για ύπνο και λύσε την επόμενη μέρα. Θα έχεις ξυπνήσει με ένα look που μοιάζει πολύ με αυτό της Jennifer Lopez. Τουλάχιστον… στα μαλλιά! 

10.90’s highlights 

Πέρα από τα χτενίσματα και τα κουρέματα, αυτό που αγαπάμε στην JLO είναι και οι αλλαγές που κάνει στο χρώμα των μαλλιών της όπως αυτά εδώ τα παχιά, ξανθά highligts. 

Read More

And More