Jennifer Lopez: Εμφανίστηκε σε γνωστό tv show με Ραπουνζέλ hair look που της ταιριάζει πολύ

Το αληθινό μήκος μαλλιών των celebrities δύσκολα μπορεί κανείς να το μαντέψει. Εμφανίζονται με πολύ μακριά μαλλιά την μία βραδιά και με υπέροχα bob λίγες ημέρες μετά. Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει και η Jennifer Lopez. Έγινε viral με το wet bob της στο show του οίκου Schiaparelli στο Παρίσι αλλά μία εβδομάδα μετά υιοθέτησε το παλιό, καλό και αγαπημένο της hair look με τα μακριά μαλλιά της και τους τέλειους κυματισμούς. 

Προφανώς, πρόκειται για extensions, τρέσες ή ακόμη και περούκες που χρησιμοποιούν οι hairstylists ώστε να έχουν κάθε φορά, διαφορετικό αποτέλεσμα αλλά και δραματικές αλλαγές στο μήκος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Gerstein (@enamelle)

Και τώρα, η Lopez έρχεται με ένα ακόμη νέο μήκος στα μαλλιά της και είναι πιο μακριά από ποτέ. Η star ήταν καλεσμένη στο διάσημο tv show του Jimmy Fallon και ήταν super εντυπωσιακή. Ο celebrity hairstylist Jesus Guerrero επιμελήθηκε τη συγκεκριμένη εμφάνιση που είναι στ’ αλήθεια υπέροχη. Με χωρίστρα στη μέση, ανεπιτήδευτο σπάσιμο και grunge-chic διάθεση, το συνδύασε με  smoky eye, έντονο ροζ χρώμα στα ζυγωματικά και τα χείλη. Η τελική πινελιά ανήκει στο french manicure με περλέ φινίρισμα.  

Κεντρική photo: @enamelle

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164