Jennifer Lopez: οι beauty λεπτομέρειες από την εμφάνισή της στην ορκωμοσία!

Αν ακολουθείς την JLO θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει υπάρξει λεπτό που να έχει καθίσει από την πρωτοχρονιά του 2021! Τραγούδησε στην αλλαγή του χρόνου, αμέσως μετά έκανε ένα live στο instagram για να μας δείξει την ολοκαίνουργια σειρά skincare που φέρει την υπογραφή της, έπειτα άρχισε να επισκέπτεται κάποια καταστήματα Sephora και χθες τραγούδησε στην ορκωμοσία του Joe Biden

Και όλες τις παραπάνω στιγμές, από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες, δεν θα ήταν αυτές που ήταν αν δεν είχε κοντά της το glam squad της! Η φανταστική Jennifer Lopez, μετά το χθεσινό της performance, μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο γιατί ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο instagram προκειμένου να ευχαριστήσει την ομάδα που επιμελείται την εμφάνισή της!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Ευχαριστώ τόσο πολύ την οικογένεια που επιμελείται την εμφάνισή μου! Σας αγαπώ τόσο πολύ!!! Σας ευχαριστώ που είστε εκεί για εμένα από τα πιο μικρά, προσωπικά μου events μέχρι τις πιο μεγάλες στιγμές!”, έγραψε κάτω από αυτό το post όπου ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τον επί χρόνια προσωπικό της hair stylist, Chris Appleton, τον makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, David Velasquez, ακόμη και τον Tom Bachik, τον προσωπικό της man-icurist, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να είναι εκεί!

Όσο για το ίδιο το beauty look, πρόκειται για αυτό στο οποίο μας έχει συνηθίσει η JLO, δηλαδή το απόλυτο glam! Το μακιγιάζ της έκανε focus στα μάτια με ένα γκρι smokey ενώ τα μαλλιά της ήταν πολύ πλούσια χάρη στα extensions τα οποία στο τελείωμά τους έτειναν προς τα έξω.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Chris Appleton ανέβασε και τα τρία key products που χρησιμοποίησε από το brand WOW Color και, πιο συγκεκριμένα, το Dream Coat, το Pop & Lock και το Extra Shine Spray, το spray που δίνει απίστευτη λάμψη στα μαλλιά και υπάρχει σε ξένα eshop όπως στο cult beauty.

Read More

And More