Jennifer Lopez: Στο Elie Saab Haute Couture show με ένα ακόμη συγκλονιστικό beauty look και το απόλυτο αξεσουάρ στα μαλλιά

Η Jennifer Lopez βρίσκεται στο Παρίσι και στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows της Haute Couture. Μετά τη θεαματική της εμφάνιση στη Schiaparelli με νέο κούρεμα που έγινε viral τώρα έρχεται με ένα ακόμη beauty look που έχει κάνει πάταγο στα social media. 

Για την ακρίβεια, η star μόλις εμφανίστηκε στο show του Elie Saab με το πιο γλυκό και σέξι ταυτόχρονα χτένισμα και μακιγιάζ. Μάζεψε τα bob πλέον μαλλιά της ψηλά στο ένα πλάι μόνο και το στόλισε με ένα πράσινο, βελούδινο φιόγκο, matchy με την εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου. 

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Μην ξεχνάς ότι για μία ακόμη σεζόν οι φιόγκοι είναι huge trend και η Jennifer το υιοθέτησε με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Ο hairstylist Chris Appleton άφησε τη φράντζα να ακουμπά απαλά στο πρόσωπο και δημιούργησε απαλούς κυματισμούς. Το μακιγιάζ της ακολουθεί τους ίδιους τόνους με σκιά σε πράσινη, επίσης, απόχρωση με shimmer ενώ η λάμψη στο σώμα της είναι απλά απίθανη. 

Κεντρική Photo by Marc Piasecki/WireImage

Read More

And More