Jennifer Lopez: Τα beauty μυστικά της που μπορείς να ακολουθήσεις από σήμερα κιόλας

Η Jennifer Lopez ζει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της και τώρα που εσύ διαβάζεις αυτές τις γραμμές γιορτάζει με τους φίλους και την οικογένεια της το γάμος της με τον Ben Affleck με ένα party διάρκειας τριών ημερών. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

Η ίδια ήταν πανέμορφη στην τελετή με τους πιστούς beauty experts στο πλάι της προκειμένου να δημιουργήσουν το look της πιο σημαντικής της ημέρας. 

Ευτυχώς για όλες μας η Lopez αποκαλύπτει πολύ συχνά τα μυστικά της ομορφιάς αλλά και της νεανικής της όψης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως δημιούργησε τη δική της σειρά περιποίησης με συστατικά που περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα. Κράτησε σημειώσεις λοιπόν και ακολούθησε τις συμβουλές της από σήμερα κιόλας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Αντηλιακή Προστασία

Φορά καθημερινά και καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς την αντηλιακή της κρέμα. Παράλληλα φροντίζει να μην εκθέτει το δέρμα της στον ήλιο. Ακόμη και στις διακοπές της φροντίζει να είναι προστατευμένη. “Όταν ήμουν ακόμη πολύ νέα ένας δερματολόγος που είπε να φοράω πάντα την αντηλιακή μου κρέμα. Κι εγώ τον ρώτησα για ποιο λόγο αφού ζω στη Νέα Υόρκη. Πίστευα πως η καθημερινή χρήση της ενυδατικής μου ήταν αρκετή. Αλλά μου εξήγησε πως ο μοναδικός τρόπος να παραμείνει η επιδερμίδα μου νεανική και χωρίς σημάδια πρόωρης γήρανσης ήταν η σωστή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία” εξηγεί η star. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Τα συστατικά στα οποία ορκίζεται 

Η μητέρα της χρησιμοποιούσε ελαιόλαδο και αυτό είναι το μικρό μου μυστικό. Κάθε φορά που το δέρμα, τα μαλλιά ή τα νύχια μου παρουσιάζουν ξηρότητα είναι το φυσικό συστατικό που συμπεριλαμβάνεται στα προϊόντα της σειράς της. 

Καθαρισμός 

Η Lopez ασκείται πέντε φορές την εβδομάδα και αυτό φαίνεται. Η beauty συνήθεια που δεν παραβλέπει ποτέ είναι ο σωστός καθαρισμός του δέρματος μετά το γυμναστήριο. Με αυτό τον τρόπο οι πόροι ανοίγουν και η επιδερμίδα παραμένει υγιής. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ντεμακιγιάζ 

Ένας από τους βασικούς και απαράβατους κανόνες είναι να αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ πριν πέσει για ύπνο. Ακόμη και όταν είναι εξαιρετικά κουρασμένη. Αμέσως μετά τον σχολαστικό καθαρισμό απλώνει τον ορό και την κρέμα νύχτας. Επίσης φροντίζει να κοιμάται τουλάχιστον 9 ώρες. 

Θεραπείες 

Υποστηρίζει πως δεν έχει κάνει botox ή filler. Προσπαθεί να ανανεώνει το δέρμα της με θεραπείες που της προτείνει η προσωπική της facialist όπως για παράδειγμα αντιγηραντικές που ενισχύουν το κολλαγόνο και την παραγωγή της ελαστίνης. Το Dr. Lancer Signature Placenta Facial είναι μία από τις αγαπημένες της. 

 

Read More

And More