Kate Middleton: Χάρισε στο “Farrah Fawcett” νέο της κούρεμα το πιο σοφιστικέ twist

H πριγκίπισσα της Ουαλίας τις τελευταίες εβδομάδες έχει πραγματοποιήσει τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο: Να γίνει viral. 

Δείχνει άλλωστε super ανανεωμένη. Αν και το βασιλικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει δραματικές αλλαγές ή εξεζητημένα beauty looks εκείνη τολμά να χαρίζει ένα twist κάθε φορά που κάνει τη διαφορά. Αρχικά φώτισε το χρώμα στα μαλλιά της με caramel highlights ενώ επιλέγει πιο έντονες αποχρώσεις στα χείλη αλλά και soft smoky eye σε γήινες αποχρώσεις. 

Και τώρα έρχεται με το πιο σοφιστικέ “Farrah Fawcett” χτένισμα που την κάνει να μοιάζει με star του Hollywood. H πριγκίπισσα παραβρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της Prince William στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο όπου πραγματοποιήθηκε το Royal Variety Performance. 

H Kate φόρεσε μια ocean blue δημιουργία του οίκου Safiyaa που συνδύασε με το νέο shaggy κούρεμα. Πρόκειται για μια νέα, μοντέρνα εκδοχή του 70’s iconic κουρέματος της Farrah Fawcett. Οι μακριές curtain bangs και οι ανάλαφρες μπούκλες χαρίζει την απαραίτητη σοφιστικέ πινελιά αλλά και πάλι είναι sexy και άκρως θηλυκό. 

Photos: Reuters

Read More

And More