Katie Holmes: Ακόμα μια celebrity που λέει «ναι» στις αφέλειες αυτή τη σεζόν – ποια θα είναι η επόμενη;

Φαίνεται πως οι celebrities του εξωτερικού έχουν πάθει μια τρέλα με τις αφέλειες τελευταία. Η μια μετά την άλλη πειραματίζονται με το εν λόγω hairstyle. Του δίνουν μια ευκαιρία – και πολύ καλά κάνουν. Το μετατρέπουν στην απόλυτη τάση για την σεζόν. Οι αφέλειες ζουν την στιγμή τους. Ποια να αναφέρω πρώτη; Την Lady Gaga; Την Syndney Sweeney; Ή μήπως την Kim Kardashian; Κα το bangs club όλο και μεγαλώνει. Πιο πρόσφατη προσθήκη; Η Katie Holmes.

Photo by Steven Ferdman/Getty Images

Την περασμένη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, η Holmes έδωσε το παρών στην εκδήλωση που οργάνωσε η καλή της φίλη, Melissa DeRosa στην καρδιά της Νέας Υόρκης, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «What’s Left Unsaid». Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της με το νέο χτένισμα. Το χρώμα των μαλλιών της ήταν το ίδιο. Εκείνο το σκούρο σοκολατί που της ταιριάζει απίστευτα. Επίσης δεν φαίνεται να έχει πειράξει ιδιαίτερα το μάκρος.

Οι αφέλειες που επέλεξε δεν ήταν σαν εκείνες που αντλούν την έμπνευσή τους από την Audrey Hepburn. Ούτε από εκείνες που θυμίζουν 80s. Ήταν πιο πυκνές και έφερναν στο μυαλό περισσότερο κάτι από Birkin. Οι αφέλειες της Katie Holmes δεν ήταν ολόισιες. Είχαν έναν ελαφρύ κυματισμό. Γυρνούσαν λίγο προς τα μέσα, επιτρέποντας στα φρύδια της να υπάρχουν εκεί κάπου στο πλάνο.

Το όλο look της Holmes εκείνη την ημέρα ήταν μαξιμαλιστικό. Είχε επιλέξει ένα πλισέ, maxi φόρεμα σε μπεζ-χακί απόχρωση, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα ιδιαίτερο, ασύμμετρο γιλέκο που έμοιαζε με καμπαρντίνα. Αλλά δεν ήταν και καμπαρντίνα… Οι μυτερές, μαύρες γόβες, το ασορτί, μαύρο τσαντάκι καθώς και μερικά κομψά κολιέ ολοκλήρωναν την εμφάνισή της.

Κεντρική φωτογραφία: Christopher Peterson/SplashNews.com

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164