Keira Knightley: Αυτά είναι τα 3 beauty προϊόντα που υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της

Η Keira Knightley, είναι κομψή και διακριτική. Δεν θα μπορούσε κανείς να της χαρίσει τον τίτλο του beauty icon αλλά είναι σίγουρο ότι έχει άψογη επιδερμίδα και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση είναι λαμπερή με τον πιο φυσικό τρόπο. Επίσης, μην ξεχνάς ότι η Knightley είναι ambassador της Chanel Beauty και την έχουμε δει στα απίθανα spots. 

Και τώρα έρχεται με μία μικρή αλλά άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη μιας και μοιράζεται με όλες εμάς τα beauty μυστικά της. Και πιο συγκεκριμένα τα τρία προϊόντα που υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ της. Ποια είναι; Δες στη συνέχεια: 

 

Chanel Les Beiges Eau de Teint Water-Fresh Tint: Μια απαλή σύνθεση που αποτελείται κατά 75% από νερό. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Παράλληλα αφήνει την επιδερμίδα λεία, με απαλό χρώμα και υγιή όψη. 

Anastasia Beverly Hills Brow Definer Triangular Brow Pencil: Μολύβι φρυδιών με διαγώνια μύτη που γεμίζει τυχόν κενά, διορθώνει το σχήμα και χαρίζει ένταση.  

Charlotte Tilbury Hot Lips 2.0, Glowing Jen: Μια απαλή ροζ απόχρωση με satin φινίρισμα που αναδεικνύει τέλεια την ανοιχτή επιδερμίδας της. 

Κεντρική photo: Splash

 

Read More

And More