Kendall και Kylie Jenner υιοθετούν το ίδιο fresh make up look και μοιάζουν σαν δίδυμες

Η Kendall και η Kylie Jenner είναι εξαιρετικά δεμένες. Αν και οι επαγγελματικές και προσωπικές του υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να βρίσκονται όσο συχνά θα ήθελαν παρ’ όλα αυτά φροντίζουν να μοιράζονται αρκετές στιγμές. 

Η Kendall στηρίζει πολύ την αδερφή της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί για τις καμπάνιες του beauty brand της. Και τώρα, λίγο μετά τις γιορτές η Kylie μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers στο Instagram μία selfie με την Kylie που δείχνει ότι η ομοιότητα μεταξύ τους, όσο μεγαλώνουν, είναι καταπληκτική. 

@kyliejenner

Υιοθέτησαν το ίδιο fresh make up και ίσως αυτό παίζει ρόλο. Για την ακρίβεια, φορούν παρόμοια, ροζ απόχρωση στα χείλη με ματ φινίρισμα, μία στρώση μαύρη μάσκαρα, ροζ δροσερό blush και μια υποψία σκιάς σε γήινο τόνο στα βλέφαρα. Αυτό είναι το αγαπημένο look της Kendall και τον τελευταίο καιρό και της Kylie που απ’ ότι φαίνεται περνά σε μια πιο minimal era. Ίσως η στενή παρέα με τον Timothe Chalamet την έχει επηρεάσει. Έχει αποφασίσει να αφήσει για λίγο στην άκρη τις μαξιμαλιστικές επιλογές του παρελθόντος υιοθετώντας το αιώνιο classy French girl look. 

Κεντρική Photo by Kevin Mazur/VF23/WireImage for Vanity Fair

Read More

And More