Kim Kardashian – Kanye West: οι δέκα πιο αγαπημένες μας κοινές beauty στιγμές τους

Μπορεί να μην έχουμε κλείσει καλά- καλά το πρώτο δεκαήμερο της νέας χρονιάς και όμως έχουμε ίσως την πιο μεγάλη είδηση της showbiz: η Kim Kardashian και ο Kanye West παίρνουν διαζύγιο. Και όσο εκείνοι βρίσκονται στους δικηγόρους τους προσπαθώντας να βγάλουν άκρη με τα περιουσιακά τους στοιχεία και πώς θα χειριστούν αυτή την πολύ ιδιαίτερη κατάσταση, εμείς αποφασίσαμε να κοιτάξουμε στο παρελθόν τους και να θυμηθούμε τις πιο δυνατές beauty στιγμές τους από την πρώτη (σχεδόν!) μέρα που έπαψε να είναι φήμη ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι και ανακοίνωσαν όχι μόνο τη σχέση τους αλλά και ότι περίμεναν παιδί!

2012

Τον Μάιο του 2012 η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν ήδη ανακοινώσει ότι περιμένουν παιδί. Κι ενώ ο Kanye, όπως θα διαπιστώσεις και στην πορεία, δεν άλλαξε ιδιαίτερα, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την Kim Kardashian η οποία είχε όχι μόνο αρκετές διαφορές ως προς το στιλ της (ο Kanye ξεκάθαρα την απογείωσε στιλιστικά) αλλά και στα χαρακτηριστικά του προσώπου της. 

2013

Η Kim Kardashian σε μια προσπάθεια να βρει το στιλ της προκειμένου να είναι το κορίτσι που μπορεί να σταθεί όχι μόνο στο πλάι του uber- stylish Kanye, αλλά και- γιατί όχι- στο εξώφυλλο της Vogue, ξεκινά τους πειραματισμούς με τα μαλλιά της. Αυτή είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με πιο ανοιχτόχρωμο ξανθό, ένα χρώμα που λίγο αργότερα θα απογειώσει!

2015

Πριν να μπει στην ζωή της Kim Kardashian ο Kanye West, εκείνη ακολουθούσε ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο ως προς τις beauty επιλογές της: full makeup και πολυυυυυυ μακριά, μαύρα μαλλιά. Αυτή είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να επιλέγει καρέ και να χτενίζει τα μαλλιά της με έναν πολύ effortless- καθόλου Kardashian τρόπο. Από εκείνη την στιγμή και μετά θα την βλέπουμε να το επαναλαμβάνει, βάζοντας και βγάζοντας τα extensions με την ίδια συχνότητα που εμείς απλώς… λουζόμαστε. 

2015

Η Kim Kardashian και ο Kanye West επισκέπτονται το Παρίσι για να παρακολουθήσουν το Paris fashion week. Την πρώτη μέρα της άφιξής της, η Kim κυκλοφορεί μια κουκούλα στο κεφάλι και ήταν προφανές ότι κάτι έκρυβε. Κάτι που αποκαλύφθηκε στο show του οίκου Balmain. Δεν ξέρουμε αν έγινε κατάξανθη κατόπιν παρότρυνσης του Kanye, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι για να γίνεις από καστανή σκούρα, ξανθιά, και ειδικά σε τόσο σύντομο διάστημα, απαιτούνται εργατοώρες και σίγουρα πολύ καλή μεταχείριση ώστε να μην καταστρέψεις τα μαλλιά σου!

2015

Στο Met Gala εκείνης της χρονιάς, τον Μάιο του 2015, η Kim Kardashian επιστρέφει στο signature ponytail της προ Kanye εποχής. 

2016

Να και μια φορά που την παράσταση κλέβει ο Kanye West και όχι η Kim Kardashian. Στο Met Gala εκείνης της χρονιάς με θέμα ‘Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology’, ο Kanye φοράει φακούς επαφής που κάνουν τα μάτια του να δείχνουν σχεδόν διάφανα. 

2016

Here she comes again! Στο πάρτυ του περιοδικού Harpers Bazaar η Kim επιλέγει και πάλι το πιο αγαπημένο της- Kim beauty look που σημαίνει sleek ponytail, full makeup, contouring και γυαλάδες που είναι εμφανείς ακόμη και από κάποιον άλλο πλανήτη!

2016

Τον Αύγουστο του 2016 στα MTV VMA η Kim Kardashian έκανε από τις ωραιότερες εμφανίσεις που είχε κάνει ποτέ: τα μαλλιά της ήταν wet και κομμένα σε πολύ ενημερωμένα layers ενώ το saltry μακιγιάζ της με τους σωστούς και πολύ σωστά σβησμένους τόνους ήταν εντυπωσιακό. Δεν ξέραμε πως θα ήταν αν από την ζωή της δεν περνούσε ο Kanye West. Αυτό που, πάντως, ξέρουμε σίγουρα είναι ότι της έκανε μόνο καλό!

2018

Ο Kanye West θεωρείται τεράστιο μυαλό και πολλές φορές έχει μοιραστεί ιδέες και project του με σχεδιαστές και οίκους. Επίσης, είναι τεράστιο fashion icon. Το να μην απουσιάζουν από κανένα σχεδόν fashion show είναι σχεδόν αυτονόητο. Εδώ τους βλέπουμε στο show του οίκου Versace όπου ο Kanye έχει μακρύνει (για τα δεδομένα του!) τα μαλλιά του και τα έχει βάψει, ενώ η Kim Kardashian έχει πιάσει τα μαλλιά της σε ένα ψηλό sleek top knot ενώ το μακιγιάζ της ακολουθεί τους ιριδισμούς του φορέματός της. 

2019

Όπως είπαμε και στην αρχή: η εξέλιξη της Kim Kardashian στο πλάι του Kanye West είναι τεράστια! Εδώ σε μια από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις με wet look στα μαλλιά, τέλεια smudges eyes σε taupe τόνους και αυτό το signature μακιγιάζ στα χείλη που αντλεί την έμπνευσή του από τα ’90s με το σκούρο περίγραμμα και το πιο ανοιχτόχρωμο nude κραγιόν. 

2020

Στα τελευταία Όσκαρ του 2020 σε μια από τις τελευταίες red carpet εκδηλώσεις και πιο συγκεκριμένα, το after party του Vanity Fair που παραδοσιακά ακολουθεί της τελετής των Όσκαρ. Η Kim Kardashian σε μια από τις ωραιότερες beauty εμφανίσεις της με wet beach waves και ένα τέλειο smudged eyes που την έκανε να δείχνει πολύ sexy. 

Read More

And More