Kim Kardashian: Εμφανίστηκε με buzz cut και οι αντιδράσεις των fans είναι ασύλληπτες

Η Kim Kardashian είναι η θεά των αλλαγών. Την έχουμε δει με όλα τα πιθανά και απίθανα hair looks τόσο όσον αφορά στο χρώμα όσο και το μήκος. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζει κανείς τα φυσικά της μιας και ο προσωπικός της hairstylist Chris Appleton χρησιμοποιεί extensions αλλά και περούκες. Είναι εκείνος που την χρειάστηκε 18 ώρες προκειμένου να πετύχει το iconic icy blonde. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Και τώρα έρχεται με το πιο ανατρεπτικό κούρεμα που έχει διχάσει τους θαυμαστές της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Kim φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του επετειακού τεύχους γνωστού περιοδικού. Και πιο συγκεκριμένα για τα 10 χρόνια του CR Fashion Book της Carine Roitfeld.

Και η έκπληξη είναι τεράστια μιας και έχει υιοθετήσει ένα απίθανο buzz cut. Πιθανότατα πρόκειται για περούκα αλλά οι followers μάλλον απογοητεύτηκαν και αυτό φάνηκε από τα σχόλια κάτω από το post. Αρκετοί μάλιστα ήταν εκείνοι που την σύγκριναν με την Doja Cat αλλά και με τη νέα σύζυγο του πρώην της, Bianca Censori. Τελικά, κατάφερε για πολλοστή φορά να γίνει viral και αυτό είναι μεγάλο της χάρισμα. 

Κεντρική  photo by Antoine Flament/Getty Images

 

Read More

And More